Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Ben je een secretaresse met ervaring bij een advocatenkantoor en ben je toe aan dat stapje extra, waardoor je meer uitdaging in je werk ervaart. Jij vindt het prettig om eigen initiatief te nemen en de volledige verantwoordelijkheid te krijgen over secretariële werkzaamheden. Onze opdrachtgever is op dit moment op zoek naar een nieuwe secretaresse ter uitbreiding van het team. Wil je meer te weten komen over de functie? Lees dan snel verder!

Over de organisatie

De huidige tijd vraagt om uitstekende specialisten. Bij onze opdrachtgever zijn ze continu op de hoogte van ontwikkelingen in de verschillende branches. Precies om deze reden is er gekozen om zich te focussen op een aantal rechtsgebieden, waaronder Intellectueel Eigendom & Privacy, Litigation, Arbeidsrecht, Vastgoed, Banking & Finance en Corporate Commercial. De advocaten zijn verenigd op een locatie in ’s-Gravenhage.

Het kantoor biedt de hoogste kwaliteit die mogelijk is binnen de advocatuur. Onze opdrachtgever staat bekend om de meest hoogwaardige adviezen. Het kantoor heeft een zakelijke en formele uitstraling en intern heerst er een tamelijk informele bedrijfscultuur. Iedereen kan bij elkaar naar binnen lopen en er wordt getracht om gezamenlijk met elkaar te lunchen. De secretaresses zijn gekoppeld aan vaste advocaten(stagiaires), waardoor ze precies weten hoe correspondentie opgesteld moet worden, en hoe documenten en dergelijke aangeleverd moeten worden.

De locatie in ’s-Gravenhage is van middelgroot tot groot formaat. Daarom weet je wie je collega’s zijn en dat geeft het kantoor een persoonlijk karakter. Je gaat in een prachtig, tamelijk nieuw pand werken dat een moderne uitstraling heeft. Jouw collega’s zien er dagelijks netjes uit en daar voel jij je ook goed bij. Buiten dat deze werkgever goed op je curriculum vitae staat, zijn de arbeidsvoorwaarden ook aantrekkelijk.

Wat ga je doen als Juridisch Secretaresse?

Je gaat werken voor een vijftal advocaten binnen de praktijkgroep Ondernemingsrecht. Als secretaresse van deze afdeling is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en dat je het fijn vindt om zelfstandig activiteiten op te pakken. Je wordt het aanspreekpunt van de afdeling en collega’s kunnen bij jou terecht bij vragen op secretarieel gebied. Ga jij graag ondersteunend, maar ook coördinerend en signalerend te werk? Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Voor het agendamanagement ben jij verantwoordelijk;
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor cliënten en derden;
 • Inkomende en uitgaande post verwerk jij;
 • Je denkt mee met collega’s over secretariële vraagstukken;
 • Jij bent verantwoordelijk voor de termijnbewaking;
 • Het verzamelen en uitzoeken van gegevens valt onder jouw verantwoordelijkheid;
 • Je zorgt voor het dossierbeheer: dossiers aanmaken en archiveren.

Wat zijn je kwaliteiten?

 • Je bent in bezit van een secretaresseopleiding of juridische opleiding op mbo4-niveau;
 • Als secretaresse heb je minimaal 5 jaar ervaring opgedaan binnen de advocatuur;
 • De Nederlandse taal beheers je uitstekend;
 • Je kunt goed overweg met Microsoft Office programmas, zoals Word, Powerpoint, Excel en Outlook;
 • Collega’s omschrijven jou als initiatiefrijk, enthousiast, proactie en betrokken;
 • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar.

Ons aanbod

Een functie als Juridisch Secretaresse bij een vooraanstaand advocatenkantoor in de regio ‘s-Gravenhage. Wij bieden jou een jaar contract met uitzicht op een vast dienstverband bij onze opdrachtgever. Bij voorkeur ben je fulltime aanwezig (parttime is bespreekbaar). De salariëring is afhankelijk van je vooropleiding en werkervaring, waarbij jouw salaris ligt tussen de € 2.700,- en € 3.500,- bruto per maand op fulltime basis. Daarnaast krijg jij de kans om jezelf te profileren als allround Juridisch Secretaresse, waarbij jij het voorbeeld bent van de afdeling.

Secretaresses kunnen bij jou terecht voor vragen, en jij krijgt de kans om junior secretaresses te begeleiden en te ondersteunen in de werkzaamheden. Het kantoor is goed bereikbaar met het openbaar vervoer: het station is gelegen in de nabije omgeving van het kantoor. Collega’s omschrijven de interne bedrijfscultuur als vrij informeel. De externe uitstraling is zakelijke, en naar de cliënten toe zijn de medewerkers netjes en tamelijk formeel. Binnen deze organisatie is het mogelijk om jezelf te ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen.

Ben je enthousiast geraakt?

Reageer en kom in contact met mij, Lisa Marink. Ik zie graag je reactie tegemoet en wie weet kom jij op korte termijn in aanmerking voor de betreffende functie.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in 2019? Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken of deze functie aansluit bij jouw wensen en behoeften. Mocht dit niet het geval zijn, dan hebben wij meerdere openstaande functies die mogelijk beter aansluiten. Wij gaan graag met je in gesprek om jouw carrièremogelijkheden te bekijken.

- Einde vastgoed vacature -