Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Waarom komen bedrijven in de problemen? Vaak omdat problemen te laat worden onderkend en omdat acties onvoldoende doel treffen omdat zij de onderliggende oorzaak niet aanpakken. Heilige huisjes moeten omver en gebaande paden moeten worden verlaten om te voorkomen dat een onderneming afglijdt.

Het EY TAS Restructuring team is een team van herstructurering specialisten die onder andere in bovenstaande situaties antwoord geeft op de vragen (i) hoe win je tijd, (ii) wat moet wel en niet worden gedaan, (iii) waarom is het misgegaan, (iv) hoe ziet de weg omhoog eruit en (v) hoe moet het herstelplan worden gerealiseerd?

Jouw uitdaging
Het EY TAS Restructuring team is een hecht team en adviseert zowel (middel-) grote ondernemingen als haar stakeholders (bijvoorbeeld aandeelhouders, banken of leveranciers) bij bijzondere situaties zoals liquiditeits- en rentabiliteitsproblemen, herstructurering, strategie en complexe financieringsvraagstukken. Onze vraagstukken bevinden zich op het snijvlak van financiën, strategie en operatie.

Het Restructuring team maakt onderdeel uit van de EY service line Transaction Advisory Services (“TAS”) en garandeert een afwisselende baan in een dynamische transactie gedreven praktijk, met veel jonge ambitieuze collegae. Kenmerkend voor het EY TAS Restructuring team is dat wij veelvuldig samen werken met andere disciplines van TAS op het gebied van waarderingen, business modellering, verkoopbegeleiding, vastgoed, strategie (EY Parthenon) en operaties.

Een "typische dag" voor een consultant binnen het EY TAS Restructuring bestaat niet. Wat wij wel kunnen zeggen, is dat je ervaring dynamisch, boeiend en leuk is.


Dit ben jij
Herken jij je in de onderstaande punten, dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren:
  • Je bevindt je in de laatste fase van je WO studie (bijvoorbeeld Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde of Accountancy);
  • Naast jouw studie heb je jezelf op verschillende manieren ontwikkeld, bijvoorbeeld tijdens een relevante stage, een bestuursjaar of andere nevenactiviteiten;
  • Je hebt sterke en aantoonbare affiniteit met veranderingen, transacties en/of herstructureringen;
  • Je hebt sterke financiële en analytische vaardigheden;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je bent bovengemiddeld ervaren met Microsoft Office in het algemeen en in het bijzonder met PowerPoint en Excel.
  • Je hebt interesse in – en bij voorkeur ervaring met – data analyse en visualisatie software.

Jouw carrièremogelijkheden bij EY
Je krijgt een senior teamlid als mentor toegewezen, die je gedurende je stage intensief zal begeleiden. Tevens krijg je de mogelijkheid om allerlei interne vakinhoudelijke en technische cursussen te volgen. Voor excellente stagiair(e)s bestaat de mogelijkheid om na de stage door te stromen in een fulltime consultantfunctie bij één van de betreffende sub-servicelines van TAS

Belangstelling?
Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Imke Smulders, Recruiter via 06-21251226 of imke.smulders@nl.ey.com.

Make your Mark. Apply now!
- Einde vastgoed vacature -