Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Ben jij opzoek naar een leerzame, uitdagende stage binnen een groot innovatief bedrijf?

Wij zijn opzoek naar een student MBO met een bouwkundige achtergrond en affiniteit met bestaand vastgoed.

Wat kun je bij ons doen?
Je gaat op pad met onze vastgoedadviseurs. Zij inspecteren gebouwen conform de BOEI methodiek van het Rijksvastgoedbedrijf en stellen op basis van de conditiemeting NEN2767 een meerjarenonderhoudsplanning op met de geprognotiseerde onderhoudskosten.
Dit houdt in dat je een gebouw toetst op brandveiligheid, onderhoudsniveau, energetica en inzicht geeft in het voldoen aan wet- en regelgeving.

Daarnaast voeren we nog andere vastgoedinspecties uit, zoals bouwkundige keuringen, NEN2580 metingen, energielabels, etc.

Wie zijn wij? Wij zijn de afdeling Onderhoudsadvies onderdeel van Facilicom Solutions en wij helpen onze opdrachtgevers hun vastgoed toekomstbestendiger te maken. Dit doen wij door het benodigde onderhoud en de levensduurverlengende en energiebesparende maatregelen in het vastgoed in kaart te brengen.

Functie-eisen

Wie ben jij?
Jij bent een 3e of 4e jaars MBO bouwkunde student die enthousiast, leergiering, resultaat gericht en communicatief vaardig is. Je hebt kennis van bouwmaterialen en vindt het leuk om in deze branche te werken.

Arbeidsvoorwaarden

Uiteraard krijg je bij ons een stagevergoeding. Daarnaast bieden wij een leerzame, uitdagende stageplaats binnen een groot innovatief bedrijf in een dynamische werkomgeving. Je hebt meer dan voldoende mogelijkheden om je te ontwikkelen maar ook om daadwerkelijk een bijdrage te leveren aan onze bedrijfsvoering.

Contactinformatie

Ben je door het lezen van bovenstaande vacature enthousiast geworden? Klik dan op onderstaande sollicitatie-button en stuur je CV.
Voor meer informatie kun je bellen met Thomas Vloet tel. 06-13701481.

- Einde vastgoed vacature -