Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Voor het team Vastgoed binnen de afdeling Dienstverlening bieden wij de volgende stageplaats aan:

Facility Management stagiair(e)

voor 32 tot 36 uur per week / vacaturenummer S19.08

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Het ondersteunen van de bodes

Verzorgen van vergaderverzoeken

Het lopen van een postronde

Verwerken van facilitaire wensen, storingen

Wat breng je mee?

Je volgt een facilitaire opleiding op MBO niveau. Je bent minimaal 4 dagen in de week beschikbaar. Je bent een zelfstandige collega en je weet overzicht te houden en werkt secuur in een digitale omgeving. Verder ben je representatief en flexibel. Je kunt prioriteiten stellen en hebt een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Je hebt een dienstverlenende en proactieve instelling. Je bent positief, toont initiatief en stressbestendig. Verder heb je kennis van en vaardigheid met Word en Excel.

Wij bieden

De duur is bij voorkeur vijf maanden of langer en wordt in overleg vastgesteld aan de hand van de voor jouw geldende stage eisen. Voor de stage bieden wij een vergoeding van € 374,00 (op basis van 36 uren per week). Ook is er tijd en aandacht voor eventuele opdrachten vanuit jouw opleiding.

Stageplatform

Onderdeel van de stage is deelname aan het platform De Jonge Venen. De gemeente draagt graag bij aan de ontwikkeling en opleiding van jongeren. Het platform dient ervoor te zorgen dat de stagiaires binnen de organisatie hun krachten bundelen, ervaringen en kennis delen, de gemeente van organisatieadviezen voorzien en werken aan hun eigen loopbaan en netwerk.

De gemeente De Ronde Venen

In het Groene Hart tussen Amsterdam en Utrecht ligt de gemeente De Ronde Venen in een groen en waterrijk gebied. De gemeente telt ca. 44.000 inwoners en bestaat uit 8 dorpskernen. Het gemeentehuis staat in Mijdrecht.

Reageren

Heb je interesse in deze verantwoordelijke, veelzijdige en vooral leuke stage, reageer dan via onderstaande link. Uitsluitend reacties via Werken in het Westen worden meegenomen in de sollicitatieprocedure.

Wil je meer informatie? Bel dan met Albert Schoonhoven, bereikbaar op telefoonnummer 0297-291678.
- Einde vastgoed vacature -