Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Minder steen, meer groen
De Gemeente Katwijk wil ‘vergroenen’: te veel bestrating zorgt voor problemen tijdens hoosbuien en aanhoudende droogte, vermindering van het leefgebied voor allerlei nuttige dieren en insecten en het zorgt voor opwarming van ons woongebied. Katwijk heeft zich aangesloten bij de landelijke Operatie Steenbreek. De gemeente gaat op zoveel mogelijk plekken steen vervangen voor groen en wil haar inwoners enthousiast maken om hetzelfde te doen.

Goede ideeën en daadkracht gezocht
Wij zoeken een stagiair(e) die voor Katwijk aan de slag gaat met Operatie Steenbreek. Je krijgt de ruimte om eigen initiatieven te bedenken. Wat kan de gemeente zelf doen en hoe geven we de operatie Steenbreek bekendheid? Maar vooral: hoe krijgen we inwoners enthousiast om mee te doen? Minstens zo belangrijk vinden wij dat je zelf je eigen plannen gaat of laat uitvoeren.

Kortom je bent een gedreven hbo-stagiair(e), een zelfstarter die initiatief neemt en ondernemend is. Deze stage is wat ons betreft niet gebonden aan een specifieke opleiding. Deze stage staat open voor hbo-studenten van vrijwel alle studierichtingen. Dit kan bestuurskunde, psychologie, communicatie of bijvoorbeeld leefomgeving zijn. We bespreken graag met jou de mogelijkheden hoe we deze stage voor jouw opleiding relevant kunnen maken.

Meer informatie
Ben je enthousiast en wil je meer informatie neem dan contact op met Lenny Bos, teamleider Ingenieursbureau afdeling Beheer en Vastgoed van de Gemeente Katwijk, telefoon 071-406 5213.

Wat krijg je er voor terug?
Je krijgt een opdracht die er toe doet, inhoudelijk interessant is en de ruimte voor eigen initiatief. Je leert samen te werken met verschillende belanghebbenden/stakeholders en je leert je eigen ideeën om te zetten in de praktijk; wat werkt goed en wat minder goed. Als je ten minste twee maanden stage loopt, krijg je als hbo-student een stagevergoeding van € 442,- per maand. Deze vergoeding geldt voor een stage van minimaal 4 dagen per week. Ben je minder beschikbaar dan ontvang je een bedrag naar rato van het aantal dagen dat je stage loopt.

- Einde vastgoed vacature -