Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

GMW advocaten is een middelgroot advocatenkantoor, opgericht in 1989 en stevig verankerd in Den Haag. Wij zijn actief op het gebied van Arbeid, Familie, Onderneming, Vastgoed en Aansprakelijkheid. Wij geloven in meerdere specialismen onder één dak om cliënten actief te kunnen bijstaan bij het oplossen en voorkomen van juridische kwesties in een veranderende samenleving. Onze dienstverlening is betrokken en gedreven. Het serviceniveau en de kwaliteit van werk zijn hoog.

2. Wat kun je als student-stagiaire van ons verwachten?

Je zult als student-stagiaire bij GMW de advocatuur beter leren kennen. Student-stagiaires worden door onze advocaten actief betrokken bij de behandeling van dossiers. Je zult memo’s schrijven, uitzoekwerk doen, conceptbrieven en -stukken maken en meegaan naar zittingen. Tijdens de stage maak je actief deel uit van kantoor. De sfeer zal je bevallen. De interne begeleiding is goed. Je zult ook een goede stagevergoeding ontvangen en aan het einde van de stage een stageverklaring krijgen. De stageperiode is twee maanden

3. Wat verwacht GMW advocaten van de student-stagiaire?

Wij zijn constant op zoek naar slimme en ambitieuze student-stagiaires. Jij bent communicatief goed, sociaal vaardig, gedreven en beschikt over een ondernemende instelling. Jouw Nederlands en Engels zijn uitstekend.

4. Hoe kun je solliciteren?

Lijkt dit je wat? Stuur dan per e-mail een motivatiebrief, CV en cijferlijst naar Marie-Christine Veltkamp-van Paassen en maak kans op een interessante stageplek.
- Einde vastgoed vacature -