Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Wegens uitbreiding van de Banking & Finance unit in Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar een startende of gevorderde advocaat-stagiaire. Binnen onze Banking & Finance unit onderscheiden wij twee subspecialisaties, namelijk banking en structured finance.

Voor onze banking praktijk zijn wij op zoek naar een advocaat-stagiaire met affiniteit voor acquisitie - en vastgoed financieringen. Jouw kennis zal je gebruiken om financiële instellingen, private equity partijen en alternative lenders te begeleiden bij het structureren en uitwerken van financieringen.

Denk jij de geschikte kandidaat te zijn voor deze functie, maar wil je eerst op een informele manier kennismaken met onze afdeling? Neem contact op met Wouter Jongen, partner Banking & Finance, door een e-mail te sturen naar wouter.jongen@hoganlovells.com.

Wil je direct solliciteren? Neem dan contact op met Sanne Braam, Manager Human Resources, telefoonnummer 020- 55 33 669 of e-mail je motivatie, CV, cijferlijsten en eventuele stage beoordelingen direct naar amsterdam.recruitment@hoganlovells.com.

- Einde vastgoed vacature -