Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

WIE JE BENT
Ben jij op zoek naar een uitdagende en dynamische stage op het gebied van Sales/ Commercie waar geen dag hetzelfde is? Werk jij graag samen in een team? Wil jij binnen onze store je eigen start-up bedrijf runnen? Lees dan vooral verder!
Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
  • Wij zoeken een commerciële en ondernemende meewerk stagiair met een HBO opleiding in de richting van Bedrijfskunde, Commerciele economie of Ondernemerschap;
  • Bent voor minimaal 32 tot 36 uur per week inzetbaar voor een periode van een 20 weken
  • Je werkt graag in een dynamisch en drukke omgeving waar geen dag hetzelfde is;
  • Je bent een enthousiast persoon, initiatiefrijk en een echte sales tijger;

JE VERANTWOORDELIJKHEDEN
IKEA BUSINESS is sinds 1 maart 2019 een nieuwe innovatieve afdeling in onze Store. Waar alle andere afdelingen zich normaal gesproken bezig houden met particuliere klanten, gaat IKEA BUSINESS deals aan met zakelijke klanten. Denk daarbij aan kantoorinrichting voor bedrijven, deals met vastgoed handelaren voor inrichting van woningen/appartementen, horeca interieur, hotel inrichting en nog veel meer.

Omdat IKEA BUSINESS nog niet heel lang bestaat zijn wij opzoek naar een stagiair Business Development. Tijdens deze stage ga jij aan de slag met het beheren en optimaliseren van de IKEA BUSINESS service.
Jij wordt de contactpersoon van je eigen klantenbestand. Je hebt daarmee communicatie verandwoordelijkheden richting onze zakelijke klanten. Daarnaast boek je bestellingen van de klanten in en controleer je of dit binnen IKEA’s logistieke processen goed verloopt. Nog belangrijker is dat je meedenkt over vernieuwde initiatieven op het gebied van klantenservice en algemene verbeteringen van de klantervaring.

ONS TEAM BINNEN IKEA
Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

Elke IKEA winkel is een organisatie op zich. Bij IKEA Amsterdam werken ruim 500 enthousiaste collega’s die elke dag samen hard werken om onze klanten te verrassen en inspireren. Met al onze kennis en ervaring in de woninginrichting is dit de organisatie om aan jouw loopbaan te bouwen!
- Einde vastgoed vacature -