Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Wij zijn een full-service advocatenkantoor, gevestigd in Amsterdam, met de wereld als ons werkveld.

Sinds het allereerste begin, nu 25 jaar geleden, waarderen cliënten ons vanwege onze specialistische kennis van de technologiesector. Daarnaast bewijzen we onszelf ook als een sterke en betrouwbare legal partner voor financiële instellingen & verzekeraars, mediapartijen, en binnen de fashion & retail, de gezondheidszorg & publieke sector en in vastgoed & bouw. Binnen deze markten hebben we een brede kring van cliënten en bedienen we het hele spectrum van start-up tot multinational. Met rond de 100 advocaten en notarissen staat Kennedy Van der Laan al jaren in de top 20 advocatenkantoren in Nederland.

Op de pagina ‘Over Kennedy Van der Laan’ lees je meer over onze manier van werken.

Kennedy Van der Laan is vanaf september 2017 op zoek naar een

Stagiair(e) Finance

Het gaat om een meewerkstage waarin je volledig gaat meedraaien binnen de afdeling Finance. Je ondersteunt je collega’s bij een juiste en volledige verwerking en afhandeling van de crediteurenadministratie zodat facturen op tijd betaald worden.

Wij zoeken een enthousiaste leergierige student(e) die van aanpakken weet en nauwkeurig met routinematige werkzaamheden om kan gaan. Iemand met verantwoordelijkheidsgevoel en cijfermatig inzicht, die zowel in teamverband als zelfstandig goed kan werken.

Voor nadere informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Gideon Hommes, Business Controller, op telefoonnummer 31 (0)20 5506 855 .

Interesse?

Zit je in het tweede of derde jaar van jouw MBO niveau 4 opleiding Bedrijfsadministratie, Economie en/of Financieel, ben je vanaf september 2017 (minimaal 20 weken) beschikbaar en op zoek naar een stageplek? Solliciteer dan nu en klik op hier .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

LinkedIn
Twitter
Facebook
Google Email
- Einde vastgoed vacature -