Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Ben jij de selfiekoning(in) van je vriendengroep of zit je hele dagen op youtube voor de nieuwste vlogs? Klaagt je moeder dat jij je telefoon tijdens het eten nooit weg kan leggen? En lijkt het jou leuk om na te denken over onze social media aanpak? #solliciteer #stage #werkenbijbam #online #marketing #communicatie #socialmedia #kunjijditbeter? #superleuk
Wat ga je doen?

Als stagiair online marketing ga je meedenken over hoe we het merk Werken bij BAM op de kaart kunnen zetten bij studenten en starters. Om deze doelgroep te bereiken organiseren we regelmatig evenementen en staan we op bedrijvendagen. Dit willen we uitbreiden door meer online zichtbaar te zijn, en studenten op een laagdrempelige manier te laten zien hoe gaaf het is om bij BAM te werken. Kortom; je draagt bij aan het employer brand van BAM onder jongeren. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met het Campus Recruitment team.

Je gaat aan de slag met de online marketing- en communicatiestrategie en de uitvoering hiervan. Je bedenkt welke (social media) kanalen we kunnen inzetten, hoe we de doelgroep bereiken, en wat onze boodschap is. Ook denk je na over hoe we de effectiviteit van deze kanalen kunnen meten. Een aantal concrete werkzaamheden zijn bijvoorbeeld:

Creëren van een content kalender: wat gaan we delen/posten en wanneer?

Ondersteunen van reruitment marketing campagnes

Enthousiasmeren van jonge BAM collega’s om ook te gaan instagrammen, vloggen, etc.

Bijhouden van de social media kanalen zoals Facebook en Instagram .

Bedenken van nieuwe, creatieve ideeën om onze doelgroep online te bereiken

Wie zoeken wij?

Je doet een hbo studie richting Marketing, Communicatie, Digitale media of een andere passende studierichting;

Je spreekt en schrijft foutloos Nederlands;

Je weet wat er onder jongeren speelt op social media;

Je neemt graag initiatief, komt met nieuwe ideeën en weet jouw enthousiasme over te brengen aan anderen.

Wat bieden wij?

Je loopt stage op de afdeling Recruitment en werkt veel samen met de campus recruiters, stagecoördinatoren en recruitment marketeers. Een jong team met veel enthousiasme! Je krijgt vrijheid in hoe je jouw werkzaamheden inricht, er is veel ruimte voor ontwikkeling en eigen initiatief. We helpen jou om jouw leerdoelen te halen. Uiteraard krijg je ook een passende stagevergoeding.

Wie zijn wij?

Koninklijke BAM Groep nv ontwikkelt, ontwerpt, bouwt en onderhoudt projecten op het gebied van wonen, werken, transport en recreatie. BAM verenigt werkmaatschappijen die actief zijn in de sectoren Bouw en techniek, Infra, Vastgoed en Publiek-private samenwerking. BAM behoort tot de grootste bouwondernemingen van Europa. BAM voert wereldwijd projecten uit in meer dan twintig landen. BAM neemt in de thuismarkten Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland leidende posities in. Kenmerkend voor BAM is het wijdvertakte regionale netwerk van vestigingen, waardoor de onderneming altijd dichtbij de opdrachtgever staat. In de thuismarkten biedt BAM opdrachtgevers een omvangrijk producten- en dienstenpakket. Wereldwijd voert de Groep in nichemarkten gespecialiseerde bouw- en infrawerken uit. BAM wil een leidende rol vervullen op het gebied van duurzaam ondernemen.
- Einde vastgoed vacature -