Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Je schrijft én voert direct het communicatieplan uit voor KPN Real Estate

Hoe? Aan de hand van een analyse van de huidige situatie, breng je een advies uit inzake communicatie voor KPN Real Estate Services (RES). Je legt dit vervolgens vast in een communicatieplan en zorgt ervoor dat de diverse communicatiemiddelen zo als blogs/vlogs, nieuwsbrieven actief worden ingezet, door hier ook zelf actief aan bij te dragen.
Waarom? Communicatie vanuit KPN RES over diverse onderwerpen is belangrijk, maar bereiken van collega’s blijkt soms een uitdaging in de praktijk. Daarom kan jij zeker van toegevoegde waarde zijn met vernieuwende inzichten en toepassingen hoe KPN RES dit het beste doet.
Waar? Rotterdam.Het schitterend opnieuw ingerichte en verbouwde kantoor, met uitzicht over de Maas, uitstekend bereikbaar met het OV. Maar ook in andere panden van KPN kunnen je werkzaamheden plaatsvinden. Thuiswerken behoort in overleg tot de mogelijkheden.
Met wie? Samen met 25 collega’s van KPN RES, afdeling Vastgoed en Facility Services. De communicatiefunctie wordt uitgevoerd in het Facility Services team, dat bestaat uit een groep actieve, hands-on medewerkers, die graag samenwerken (met jou!) om resultaten te boeken.

Werk mee aan de nieuwe mogelijkheden.

Als stagiair Facility Communicatie communiceer jij over onderwerpen die heel KPN aangaan. Met jouw communicatie bereik je zomaar 14.000 medewerkers. Waar kan je zo’n gave opdracht nog meer vinden?

De kunst is om de aandacht te krijgen. Heb jij vernieuwende ideeën op het gebied van communicatie en weet je deze in concrete acties om te zetten, dan gaat dat zeker lukken.

Dit lukt je doordat je:

 • Een communicatieplan opstelt met de juiste timing voor de nieuwsitems
 • Op deze manier bijdraagt aan een structurele opzet van het uitdragen van nieuws op het gebied van Vastgoed en Facility Services
 • Blogt en vlogt voor het intranet van KPN, het veelgebruikte platform onder KPN’ers.
 • De beschikking hebt over een laptop met relevante programma’s om je werk te doen.

Werk samen met je nieuwe collega’s.

Als stagiair werk je binnen het team Facility Services werken. 3 collega’s houden zich hier ook bezig met communicatie, daar kan jij dus al je vragen aan stellen en van leren. Jouw aanspreekpunt is onder andere de formulemanager. Je werkt nauw samen en op deze manier geef jij vorm aan het communicatieplan en stemt dit ook af met onze facilitaire partner.

KPN RES willen dat onze (interne) klanten een inspirerende, vitale en gezonde werkomgeving ervaren, waarbij makkelijk contact gelegd kan worden, mensen zich prettig voelen en bijeen kunnen komen voor meetings en werksessies, zowel met collega’s als bezoekers.

Wat breng jij ons?

Voor deze vacature van Facility Communicatie stagiair bij KPN brengt de combinatie van pro-activiteit en resultaatgerichtheid jou ver. Bovendien ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steek en jouw frisse ideeën deelt omtrent communicatie. Ook kunnen wij rekenen op jouw:

 • Hbo-studie in de richting van communicatie, facility of marketing
 • Kennis omtrent online marketing
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een stagevergoeding van minimaal € 300,-
 • Een mobiele telefoon en laptop
 • Thuiswerkmogelijkheden
 • Flexibele werktijden
 • Begeleiding van een ervaren collega, die je graag helpt om je verder te ontwikkelen
 • Indien je geen OV-studentenreisproduct hebt, een reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer
 • Doorgroeien? Stagiairs worden zeer gewaardeerd, KPN streeft ernaar om jou door te laten groeien naar de baan die jij wilt

Deze voorwaarden horen bij een fulltime verband van 40 uur.

Wij zijn KPN.

We werken en leven steeds meer in de cloud. Apparaten communiceren via het Internet of Things. Met onze smartphone hebben we de hele wereld op zak. En het mooiste is: het begint pas. De nieuwe mogelijkheden zijn eindeloos en bij KPN zit je erbovenop. Elke dag werk je mee om het leven leuker, vrijer en makkelijker te maken. Voor onze ruim 5 miljoen klanten, voor Nederland en voor jezelf.

Het begint pas.

Wil jij aan de basis staan van de nieuwe mogelijkheden? Ontdek hoeveel impact jij kunt hebben als stagiair Facility Communicatie bij KPN. Die ontdekkingstocht begint bij jouw sollicitatie op de vacature.

Bij vragen, schakel rechtstreeks met Lennart Koster via lennart.koster@kpn.com

Goed om te weten:

 • Je zal maximaal twee gesprekken voeren
 • Startdatum in overleg, voor een periode van minimaal 3 maanden
- Einde vastgoed vacature -