Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Lexence is een gespecialiseerd kantoor dat op haar kerngebieden Ondernemingsrecht en Vastgoed concurreert met de grootste kantoren van de Zuidas. Lexence bedient met verschillende teams, waaronder litigation, transacties en arbeidsrecht, aansprekende cliënten die in de top van hun markt opereren. De insteek van de teams is altijd het vinden van de juiste oplossing voor de cliënt waarbij zowel adviseren als procederen tot de dagelijkse gang van zaken behoort. De advocaten en notarissen werken als specialisten naadloos samen.
Het lopen van een studentstage is bij uitstek een mogelijkheid om te onderzoeken of jij en de advocatuur een goede match vormen. Je wordt betrokken bij de dagelijkse gang van zaken bij Lexence, in juridisch en sociaal opzicht. Hierbij kun je onder andere denken aan het bijwonen van zittingen en getuigenverhoren, het schrijven van notities en adviezen en aanwezigheid bij de jurisprudentielunches. Maar vergeet de kantoorborrels en diverse sociale activiteiten niet!
Je kunt stage lopen binnen het ondernemingsrecht bij de secties litigation, arbeidsrecht of transacties. Ook het vastgoedrecht met de secties huurrecht, transacties, projectontwikkeling of omgevingsrecht behoort tot de mogelijkheid. Wij zijn flexibel ten aanzien van de invulling van de studentstage. De studentstage duurt 2 maanden en kan eventueel worden opgevolgd door het schrijven van je scriptie bij ons op kantoor.
Indien je graag als student-stagiair bij Lexence aan de slag wil, reageer dan nu! We ontvangen graag een motivatiebrief, voorzien van een recent curriculum vitae, cijferlijst(en), de sectie van jouw voorkeur en de periode waarin je stage wilt lopen. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet en bel met Julie van Gremberghen, Recruiter, (020) 5736 711.
Uitsluitend sollicitaties via de website worden in behandeling genomen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
- Einde vastgoed vacature -