Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Wil jij werkervaring opdoen op het gebied van marketing en communicatie in één van de meest competitieve branches? Dan is dit je kans! Je gaat meedraaien in een hecht team, dat continu bezig is om de naamsbekendheid van MAIN Energie te verbeteren. Daarnaast wordt de salesafdeling ondersteund met campagnes en wordt er geïnvesteerd in de verbetering van de Customer Experience. Ook werk je zelfstandig aan onder andere de ontwikkeling van printadvertenties, afbeeldingen voor op Social Media, online banners en advertorials. Werk jij graag met Photoshop, Illustrator en Indesign om de meest originele en uit het oog springende uitingen te ontwerpen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

“Bij MAIN Energie krijg je de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen. Eigen initiatieven zijn welkom, je krijgt veel verantwoordelijkheden en je krijgt de kans tot extra opleidingen.”– aldus Vincent van Leenen, sinds 2015 in dienst als Content Marketeer.

Over MAIN Energie

Sinds 2003 zijn wij de snelst groeiende energieleverancier voor de zakelijke markt en leveren wij groene energie aan bedrijven. Naast het MKB en Vastgoed segment richten wij ons ook op de Agrarische en Aziatische markt. We onderscheiden ons door onze persoonlijke benadering, transparante manier van zaken doen en het ontwikkelen van innovatieve producten en diensten met en voor onze klanten.

Functievereisten

  • Je bent een derdejaars student(e) van een HBO opleiding (bijvoorbeeld Communicatie, Communication and Multimedia Design, Commerciële Economie, Business Studies, Bedrijfskunde MER of een soortgelijke opleiding) en beschikbaar voor een periode van 5 maanden;
  • Je bent creatief, commercieel ingesteld en communicatief vaardig;
  • Je vindt het leuk om in teamverband te werken, maar kan ook zelfstandig projecten oppakken;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt ervaring met Photoshop / Indesign / Illustrator.

Arbeidsvoorwaarden

  • Wij bieden jou een leerzame omgeving waar je de ruimte krijgt om veel verschillende dingen op te pakken;
  • Wij hebben een platte organisatie waardoor je gemakkelijk met andere afdelingen in contact komt en initiatief nemen beloond wordt;
  • Er is meer dan genoeg ruimte voor een eventueel praktijkonderzoek;
  • Je krijgt te maken met verantwoordelijkheden en uitdagingen tijdens je stage;
  • Je ontvangt een stagevergoeding van €400,- bruto per maand.

Solliciteren op de vacature Stage Marketing?
Als derdejaars student(e) heb je wellicht nog niet veel ervaring. Daarom kijken wij vooral naar jouw motivatie! Een stage is vooral bedoeld om veel te leren. Wij bieden jou die mogelijkheid om aan de eerste stappen in jouw carrière te werken! Wil jij jezelf graag ontwikkelen en de eerste stappen op de arbeidsmarkt gaan zetten door tijdens deze meewerkstage de nodige ervaring op te doen? Dan is dit jouw stage. Stuur je CV en motivatie via de sollicitatiebutton en onze Corporate Recruiter Björn Bogerd zal zo snel mogelijk contact opnemen!

Sollicitatieprocedure

Solliciteer
Heb je gesolliciteerd? Onze Corporate Recruiter Björn Bogerd zal je sollicitatie bekijken en neemt zo snel mogelijk contact op.

Telefonisch interview
Björn neemt telefonisch contact met je op. Tijdens dit gesprek kun je hem vragen stellen en maken jullie alvast kennis.

Persoonlijkheidstest
Ter voorbereiding op het eerste gesprek vragen wij je een Werk Gerelateerde online Persoonlijkheidstest te doen. Dit om je competenties en ambities in kaart brengen.

Eerste gesprek
Je komt bij ons op kantoor in Diemen langs voor een eerste kennismaking met Björn Bogerd.

Tweede gesprek
Je komt weer bij ons langs op kantoor, maar nu voer je een gesprek met je toekomstige leidinggevende.

Contractvoorstel
We doen je een arbeidsvoorwaardelijk voorstel.

In dienst
Welkom bij MAIN Energie!

Soort dienstverband: Stage

Salaris: €400,00 per maand

- Einde vastgoed vacature -