Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Met de juiste voorspellingen en aanwijzingen worden repeterende taken gemakkelijker, veiliger en nog efficiënter om uit te voeren. Om die juiste voorspellingen te kunnen doen wil Maxdoro verder gaan dan wat met datamining al kan worden bereikt. Wij zien toekomst in Machine Learning en het hiervan toepasbaar maken in onze eigen producten zoals Inspect4All en InSZicht.

Over Maxdoro

Maxdoro is een betrouwbare, ervaren en snelgroeiende Nederlands ‘mobile company’ met een Agile mindset. We zijn ‘driven to explore en gespecialiseerd in het bedenken en ontwikkelen van native, mobile datacollecting-apps met slimme, bijpassende backend oplossingen. Onze producten en professionals helpen onze klanten te transformeren, te excelleren en te groeien. Onze kantoren zijn gesitueerd in Amersfoort en Eindhoven.

De opdracht

Wij hebben genoeg data in onze Inspect4All database zitten die als input kan dienen voor Machine Learning (ML). Bijvoorbeeld de uitkomsten van duizenden digitaal ingevulde vastgoed inspectieformulieren. Uit deze data zijn trends en voorspellingen te halen. Wat zeggen lekkages bij platte daken bijvoorbeeld over andere locaties met vergelijkbare daken, of een toegepaste houtsoort over de kans op rotte kozijnen in een specifiek pand?

In deze stage- of afstudeeropdracht laat je historische data voor je werken. Je doet bijvoorbeeld onderzoek naar prediction performance (verbeteren van voorspellingen). Ook ontwikkel je een ‘proof of concept’ en ga je een eerste bèta versie van Machine Learning opzetten bij Maxdoro. De beschikbare data is echt en kan als basis dienen voor (un)supervised Learning.

Ben jij de geschikte kandidaat?

Vind jij alles op het gebied van AI en ML onweerstaanbaar interessant en wil je hier stappen in maken? Neem dan contact met ons op. Alles is bespreekbaar. Daag ons maar uit!

Dit bieden wij jou:

  • een goede stagevergoeding conform richtlijnen;
  • goede begeleiding door ervaren professionals;
  • ruimte om jezelf te ontwikkelen en je voorkeuren te ontdekken;
  • een goede basis voor je toekomstige carrière.

Ben je geïnteresseerd?

Heb je interesse, vragen, of wil je de invulling van de opdracht iets aanpassen? Neem dan contact met ons op. Niets is ons te gek! Stuur je vraag, reactie en/of CV naar Maxdoro t.n.v. Marieke Arendsen of bel naar 31 33 462 77 07.

Soort dienstverband: Stage

Salaris: €450,00 per maand

- Einde vastgoed vacature -