Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Weet jij als geen ander dat de ‘customer journey’ meer is dan een aantal touchpoints definiëren? Dan zijn wij op zoek naar jou voor onze Marketing Stageopdracht.

Over Maxdoro

Maxdoro is een betrouwbare, ervaren en snelgroeiende Nederlands ‘mobile company’ met een Agile mindset. We zijn ‘driven to explore en gespecialiseerd in het bedenken en ontwikkelen van native, mobile datacollecting-apps met slimme, bijpassende backend oplossingen. Onze producten en professionals helpen onze klanten te transformeren, te excelleren en te groeien. Onze kantoren zijn gesitueerd in Amersfoort en Eindhoven.

De opdracht

Binnen Maxdoro krijg jij een grote rol op je voor het bedenken, uitvoeren en monitoren van de marketing en communicatie. Jij als student hebt een frisse blik vanuit je studie en je persoonlijke interesses. Je weet wat de trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van social media en communities in het algemeen. Daag ons maar uit met jouw ideeën hoe we het beste kunnen communiceren.

Doel van deze opdracht is te zorgen voor een marketing en social media campagne die gaat bijdragen aan de naamsbekendheid van (een van) onze apps. Maar nog belangrijker dan de naamsbekendheid is dat het uiteindelijke gebruik van deze app(s) fors gaat toenemen (in aantallen en licenties).

Jij krijgt veel vrijheid voor het uitdenken en het daadwerkelijk uitvoeren van de marketingacties. Laat je creativiteit de vrije loop door in te zoomen op de volledige customer journey. Alle mogelijke kanalen zoals Adwords, Facebook, Instagram, Twitter, zoekmachine marketing, mailinglijsten en websites staan tot je beschikking. Je begrijpt de commerciële potentie van onze klantenkring die zich voornamelijk bevinden in de technische inspectie, vastgoed en health sector.

Dit bieden wij jou:

  • een goede stagevergoeding conform richtlijnen;
  • goede begeleiding door ervaren professionals;
  • ruimte om jezelf te ontwikkelen en je voorkeuren te ontdekken;
  • een goede basis voor je toekomstige carrière.

Ben je geïnteresseerd?

Heb je interesse, vragen, of wil je de invulling van de opdracht iets aanpassen? Neem dan contact met ons op. Niets is ons te gek! Stuur je vraag, reactie en/of CV naar Maxdoro, t.n.v. Marieke Arendsen of bel naar 31 33 462 77 07.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Soort dienstverband: Stage

Salaris: €450,00 per maand

- Einde vastgoed vacature -