Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Ben jij een HBO-er met een commerciële afstudeerrichting, met voorkeur Vastgoed & Makelaardij en ben je op zoek naar een stageplaats? Wij bieden jou deze uitdagende stageplaats aan. Wij zijn een gerenommeerd stagebedrijf en hebben veel ervaring met de begeleiding van studenten.

HBO Stageplek bij MVGM Bedrijfshuisvesting | Amersfoort Het makelaarsteam van MVGM Bedrijfshuisvesting is een betrokken team met een hands-on mentaliteit en bindt klanten voor het leven. Door ons uitgebreide netwerk waar alle branches en sectoren in zijn vertegenwoordigd weten wij wat er speelt in de landelijke en de regionale markt. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte waar vraag en aanbod zich bevinden. Met deze kennis, inzichten en marktinformatie behaalt het makelaarsteam keer op keer het beste resultaat voor u als opdrachtgever.

Wij zoeken De stages die wij aanbieden zijn ‘meeloop’ trajecten. In deze veelzijdige functie heb je met diverse partijen contact. De werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen van de makelaars op administratief en commercieel gebied. Ben je stressbestendig, werk je accuraat en beschik je over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden, ben je tevens oplossingsgericht en initiatiefrijk dan ben je bij MVGM Bedrjifshuisvesting aan het goede adres.

Wij bieden MVGM Bedrijfshuisvesting biedt haar stagiaires een prima werkomgeving om veel te leren en in de praktijk. Je krijgt verantwoordelijkheid en ruimte om je te ontwikkelen in een prettige werksfeer. Indien je in aanmerking wenst te komen voor bovenstaande functie, dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren.

Een internetsearch kan onderdeel zijn de werving- en selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij net op prijs en zullen wij dan ook niet beantwoorden!
- Einde vastgoed vacature -