Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Ben jij een HBO student en volg jij een commerciële studie, bij voorkeur Vastgoed & Makelaardij? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Wij bieden jou een uitdagende stageplaats waarbij diverse facetten van het vastgoedbeheer aan de orde zullen komen. Wij zijn een gerenommeerd stagebedrijf en hebben veel ervaring met de begeleiding van studenten.

MVGM Vastgoedmanagement is gespecialiseerd in advies, exploitatie, herpositionering en herontwikkeling van vastgoed. Of het nu gaat om het opstellen van een huurcontract of het volledige beheer van een groot vastgoedobject. MVGM Wonen behoudt als een goede regisseur het overzicht en staat haar klanten bij met specialistische kennis en persoonlijke dienstverlening.

Vanwege onze groeiende en dynamische organisatie is er op onze vestiging in Amersfoort plek voor een:

Stage bij de productgroep MVGM Wonen (m/v)

Wij zoeken

De werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen van de verhuurafdeling ten behoeve van de accountmanager en technisch managers. Ook het commerciële aspect komt uitgebreid aan bod, in de vorm van de concrete verhuur van woonruimte. Ben je stressbestendig, werk je accuraat en beschik je over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden, dan ben je bij MVGM Woningmanagement aan het goede adres. Gedurende je stage krijg je voldoende kansen om creatief en oplossingsgericht met problemen om te gaan.

Wij bieden

MVGM Woningmanagement biedt haar stagiaires een prima werkomgeving om veel te leren en in de praktijk te beleven wat vastgoedmanagement inhoudt. Je krijgt verantwoordelijkheid en ruimte om je te ontwikkelen in een prettige werksfeer. Je ontvangt een prima stagevergoeding.
Indien je in aanmerking wenst te komen voor bovenstaande functie, dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren.

Een internetsearch kan deel uitmaken van de werving -en selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs en zullen wij dan ook niet beantwoorden.

- Einde vastgoed vacature -