Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Ben jij een HBO-er met een commerciële opleiding en ben je op zoek naar een meeloop stageplaats in het vastgoed? Wij bieden jou deze uitdagende meeloop stageplaats aan. Wij zijn een gerenommeerd stagebedrijf en hebben veel ervaring met de begeleiding van studenten.

Wij bieden voor een periode vanaf Februari 2019 een:

HBO Meeloopstage bij MVGM Wonen | Breda

De stages die wij aanbieden zijn ‘meeloop’ trajecten. De werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen van de accountmanagers en/of verhuurmakelaars op administratief en commercieel gebied. Ook het commerciële aspect komt uitgebreid aan bod. Ben je stressbestendig, werk je accuraat en beschik je over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden? Ben je tevens oplossingsgericht en initiatiefrijk? dan ben je bij MVGM woningmanagement aan het goede adres.

Wij bieden

MVGM Wonen biedt haar stagiaires een prima werkomgeving om veel te leren en in de praktijk te beleven wat vastgoedmanagement inhoudt. Je krijgt verantwoordelijkheid en ruimte om je te ontwikkelen in een prettige werksfeer. Indien je in aanmerking wenst te komen voor bovenstaande functie, dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jelle Kanselaar (076 543 46 66)

Een internetsearch kan onderdeel zijn de werving- en selectieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij net op prijs en zullen wij dan ook niet beantwoorden!

- Einde vastgoed vacature -