Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Binnen ons jonge en enthousiaste team van juristen en taxateurs hebben wij een stageplaats beschikbaar voor een student(e) van de opleiding HBO Vastgoed & Makelaardij. Previcus Vastgoed biedt als marktleider op het gebied van WOZ controles en fiscale procedures een uitdagende en leerzame stage aan. Mis deze kans niet en neem contact met ons op!

De functie

Als HBO Vastgoed & Makelaardij student ga je op pad met een van onze taxateurs om woningen en bedrijven op te nemen en leer je aansluitend hoe deze worden getaxeerd. Om de hoogte van de WOZ waarde van een object goed te kunnen bepalen maakt Previcus Vastgoed gebruik van diverse (makelaars)programma’s zoals Realworks. Je gaat aan de slag met deze programma’s en leert ze optimaal te gebruiken. Aansluitend stel je samen met onze taxateur bezwaarschriften op en leer je hoe taxatierapporten worden opgesteld.

Wat wij verwachten

  • Je volgt de opleiding HBO Vastgoed & Makelaardij of een vergelijkbare opleiding;
  • Je bent representatief, zelfstandig en gedreven;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, je bent resultaatgericht en stressbestendig;
  • Je werkt gestructureerd en accuraat;
  • Je bent sociaal en vindt het leuk om in een divers team mee te draaien.

Wie zijn wij?

Previcus Vastgoed is een juridische en taxatie technische dienstverlener die sinds 2003 bedrijven, beleggers, stichtingen en particulieren in heel Nederland helpt bij het verlagen van de WOZ waarde en het controleren van de OZB aanslag. Onze ruime ervaring, en het feit dat wij als eerste zijn begonnen met deze vorm van dienstverlening, hebben als gevolg dat we ieder jaar weer grote besparingen realiseren voor onze klanten, hetgeen leidt tot een prettige relatie met onze opdrachtgevers.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een afwisselende stage aan met daarin veel zelfstandigheid, verantwoordelijkheden en uiteenlopende opdrachten. Bij Previcus Vastgoed kom je met veel verschillende zaken in aanmerking. Zo ga je samen met onze jurist naar de rechtbank en met onze taxateur naar de gemeente voor een hoorzitting. Daarnaast is het mogelijk om diverse opdrachten buiten de deur uit te voeren. Afhankelijk van je eigen ambities wordt er invulling gegeven aan jou stageperiode/opdracht, jij geeft aan wat je graag wilt leren en op welke plekken je ingezet wilt worden. Gezamenlijk komen wij tot de perfecte stage!

Interesse?

Stuur jouw motivatie naar info@previcus.nl t.a.v. mevrouw Moors.

- Einde vastgoed vacature -