Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Binnen ons jonge en enthousiaste team van juristen en taxateurs hebben wij een stageplaats beschikbaar voor een student(e) van de MBO opleiding Juridisch Medewerker, uitstroomrichting zakelijke dienstverlening of openbaar bestuur. Previcus Vastgoed biedt als marktleider op het gebied van WOZ controles en juridische procedures een uitdagende en leerzame stage aan. Mis deze kans niet en neem contact met ons op!

De functie

Als administratief en juridisch medewerker ga je assisteren bij het beoordelen en bijhouden van WOZ bezwaar procedures en het schrijven van (aanvullende) bezwaarschriften en andere administratieve handelingen. Daarnaast assisteer je bij het voorbereiden van hoorzittingen en mag je een keer mee naar de rechtbank en naar de gemeente.

Wat wij van jou verwachten

  • Je volgt een MBO opleiding tot juridisch medewerker;
  • De uitstroomrichting van jouw opleiding is zakelijke dienstverlening of openbaar bestuur;
  • Je bent representatief, zelfstandig en gedreven;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, je bent resultaatgericht en stressbestendig;
  • Je werkt gestructureerd en accuraat;
  • Je bent sociaal en vindt het leuk om in een divers team mee te draaien.

Wie zijn wij?

Previcus Vastgoed is een juridische en taxatie technische dienstverlener die sinds 2003 bedrijven, instellingen en particulieren in heel Nederland helpt bij het verlagen van de WOZ-waarde en het controleren van de OZB-aanslag. Naast ons hoge kennis- en serviceniveau, heeft onze ruime ervaring (we zijn als eerste begonnen met deze vorm van dienstverlening) tot grote besparingen voor onze relaties geleid.

Wat bieden wij?

Wij bieden een afwisselende stage aan met daarin veel zelfstandigheid, verantwoordelijkheden en uiteenlopende opdrachten. Binnen Previcus Vastgoed kom je met veel verschillende aspecten van deze vorm van dienstverlening in aanmerking. Zo ga je samen met onze jurist naar de rechtbank en met onze taxateur naar de gemeente voor een hoorzitting. Daarnaast is het ook mogelijk om diverse opdrachten buiten de deur uit te voeren. Afhankelijk van je eigen ambities wordt er invulling gegeven aan jou stageperiode/opdracht. Jij geeft aan wat je leuk of minder leuk vindt, wat je graag wilt leren en op welke plekken je ingezet wilt worden. Gezamenlijk komen wij tot de perfecte stage.

Interesse?

Stuur jouw motivatie om bij Previcus stage te lopen naar info@previcus.nl t.a.v. mevrouw Moors

- Einde vastgoed vacature -