Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

VDT Advocaten is op zoek naar een nieuwe aanwinst. Een advocaat stagiair (beginnend of gevorderd) met een focus richting vastgoed – bestuursrecht. Wil jij een algemene opleiding, maar op termijn graag richting vastgoed, ruimtelijke ordening, handhaving en overheidsaansprakelijkheid? En heb jij het VDT-DNA? Dan zoeken wij jou!
Wie zijn wij?

VDT is het leukste advocatenkantoor van Tilburg en omstreken. Dat komt omdat wij geloven in moderne advocatuur, waarin je investeert in de relaties met je klanten. Dat zijn in ons geval altijd MKB-ondernemers. Wij geloven in advocatuur die ondernemers niet alleen te hulp te schiet als er brand is uitgebroken, maar vooral ook te zorgen voor de preventie. Dat vereist teamgeest en een ondernemende en proactieve houding. Dat is veel slimmer en zinniger. En dus leuker.

Wij geloven dat je alleen tot topprestaties komt, als je op alle fronten goed in je vel zit. Zeker omdat je bij ons in teamverband komt te werken. Je zult je zelf steeds moeten blijven verbeteren. Specialisatie door het volgen van hoogwaardige cursussen is een must. Maar ook persoonlijke coaching wordt aangeboden. En samen sporten! De organisatiestructuur binnen het team van VDT is plat en overzichtelijk, de sfeer is informeel. Laten we het echt Brabants noemen. Er wordt keihard gewerkt en minstens zo hard gelachen.

Onze stagiair opleiding is breed opgezet. Je krijgt snel zelfstandig dossiers onder je hoede. Je draait mee in ons Team Bedrijfsprocessen. Daar behandel je allerlei handelsgeschillen, incasso’s en maak je allerlei contracten en voorwaarden. Binnen ons Team Bedrijfsprocessen hebben we vooral versterking nodig als het gaat om vastgoed- en bestuursrechtzaken. Enige voorliefde in die richting is wel vereist.

Kijk voor meer informatie op www.vdt-advocaten.nl . Of beter nog: bel gewoon met een van onze advocaat-stagiairs: Wouter van Veldhuizen of Bart Baars (013-5440400). Vraag hen of het bovenstaande een reclamepraatje is, of dat we het menen.
Wie ben jij?

Je hebt lef, je bent enthousiast, ondernemend en hebt de ambitie om onze vorm van advocatuur te gaan uitdragen. Je vindt het fijn om in de rol van ondernemer te kruipen. Als ondernemers in de advocatuur gaan wij voor langdurige relaties met onze klanten en medewerkers. Je bent dus communicatief sterk en kunt goed samenwerken met zowel onze klanten als je collega’s.

Je bent zowel een uitstekende jurist als adviseur. Je hebt analytisch vermogen en beschikt over een gezonde dosis commerciële vaardigheden.
Enthousiast?

Wij nodigen je graag uit te
- Einde vastgoed vacature -