Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Functieomschrijving

Heb jij ambitie om vastgoedprofessional te worden? Wil jij je verder ontwikkelen binnen het vastgoed? Voor onze relatie zijn we per direct op zoek naar een Vastgoed Stagiair. De vastgoedonderneming is een initiatief van een particuliere investeringsmaatschappij en wordt geleid door een gedreven team van vastgoed experts en bouwkundigen. Door hun jarenlange ervaring, expertise en netwerk op de vastgoedmarkt van Amsterdam te bundelen hebben zij al diverse goede projecten kunnen realiseren.

Bedrijfsprofiel

Amstelredam koopt ter uitbreiding van de vastgoedportefeuille beleggings- en ontwikkelingspanden in Amsterdam. Het kantoor is gevestigd aan de Willemsparkweg 114 te Amsterdam met een ervaren en dynamisch team van 5 personen en een leuke en professionele werksfeer.

Functieomschrijving:

Jouw taken zullen bestaan o.a. uit het plegen van koude acquisitie voor aankoop mogelijkheden, rendementsberekeningen maken, het begeleiden van aankoop trajecten, brochures opmaken, bezichtigingen houden. Deze werkzaamheden voer je zelfstandig uit waarbij je nauw samen werkt met de betreffende verantwoordelijke personen binnen ons bedrijf.

Functie eisen:

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Minimaal HAVO/HBO denk- en werkniveau
  • Commercieel inzicht
  • Minimaal 4 dagen per week beschikbaar
  • Je woont in Amsterdam

Aanbod:

  • Een bovengemiddelde stagevergoeding
  • De mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling
  • Werken in een informele sfeer en een mooi kantoor met veel kennis in huis

Belangrijke persoonlijke eigenschappen voor deze functie:

Je bent een doorzetter, leergierig, commercieel onderlegd, pro-actief en betrouwbaar

Voor meer informatie omtrent deze vacatures kan je contact opnemen met Theo Hoogendoorn van PropertyPeople via e-mail dan wel 06-27074825! Alle reacties zullen vertrouwelijk worden behandeld.

Soort dienstverband: Voltijd

- Einde vastgoed vacature -