Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Als stagiair junior accountmanager/commercieel medewerker binnendienst is het elke dag feest bij Royaal Vastgoed!

We beginnen de dag met een pre-shift waar in we gezamenlijk de doelstelling van de dag doornemen om jou optimaal te motiveren. Samen met je team word je ingezet op een van onze uitdagende projecten.

Royaal Vastgoed faciliteert je binnen onze vestiging te Zaandam met een moderne werkplek, de juiste training en de begeleiding om je succesvol te maken in de wereld van de Vastgoed.

De projecten waarvoor je werkt is het doel altijd om commerciële resultaten te behalen. Jij weet in je rol als junior accountmanager als geen ander een visitekaartje zijn naar onze klanten. Jouw prospecten zijn consumenten en zakelijke contacten. Ieder gesprek is weer anders en geeft je de mogelijkheid je te onderscheiden van de concurrenten. Buiten een goede stagevergoeding belonen wij onze toppers dan ook graag met extra bonussen en uitjes. Stap in de wereld van van vastgoed en start je carierre als stagiair junior accountmanager!

Door het aanbieden van diverse trainingen op het gebied van sales, blijkt Royaal Vastgoed vaak een ideale stap voor een succesvolle carierre als accountmanager.

Buiten interne opleidingen, een prettige werkomgeving en veel ruimte voor zelfontwikkeling bieden wij een goede stagevergoeding (€250 bonus), een aantrekkelijk bonusregeling en doorgroeimogelijkheden naar een vaste dienstaanstelling.

- Einde vastgoed vacature -