Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Over Seconed

Als onafhankelijk en deskundige partij in de bouw, streeft Seconed naar zowel het creëeren van vertrouwen tussen bouwpartners over de geleverde bouwkwaliteit, als naar het minimaliseren van de technische risico’s die gepaard gaan met de bouw. Dit doen we in alle fasen: we toetsen het ontwerp, de engineering en inspecteren tijdens de uitvoering. Een second opinion of een audit op bestaand vastgoed? Ook hier hebben we de benodigde expertise voor in huis. Wij zijn partner in o.a. (bij voorkeur complexe) utiliteits gebouwen, hoogbouw, civiele werken, weg- en waterbouw, maar ook energie en comfort. Onze bouwbesluitexperts voeren desgewenst een volledige bouwbesluittoetsing uit.

Dit alles doen we overigens niet alleen, binnen de Seco Group hebben we circa 250 kundige en gespecialiseerde engineers tot onze beschikking. En daar zijn we trots op!

De meest interessante projecten komen ons kantoor voorbij. Binnen onze organisatie is kennis ons belangrijkste instrument en deze kennis willen wij ook heel graag delen. Daarom kijken we uit naar jonge talenten voor onze vestiging in Breda waar wij onze kennis aan over kunnen dragen, maar waar ook wij iets van kunnen leren!

Doel en taken van de functie

Als (afstudeer)stagiair bij Seconed ben je verantwoordelijk voor je eigen afstudeeronderzoek. Samen met jou gaan wij op zoek naar een interessant onderwerp waar jij je tijdens jouw afstuderen in kan verdiepen onder de juiste begeleiding. Door de aanwezigheid van diverse hoog opgeleide techneuten, maar ook professoren van verschillende universiteiten in onze organisatie is er altijd iemand die jou kan uitdagen en verder kan brengen met jouw onderzoek.

- Einde vastgoed vacature -