Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Wil jij ervaren hoe het is om projectontwikkelaar te zijn? Ben jij gepassioneerd over het ontwikkelvak en wil je naast je studie extra ervaring opdoen? SENS real estate is opzoek naar een gemotiveerde commerciële stagiair(e) om ons team te komen versterken. Jouw werkveld bij SENS real estate Wij bieden jou de kans om relevante werkervaring op te doen als stagiair in de functie ‘stagiair projectontwikkelaar’.

Je werkt aan allerlei vastgoedvraagstukken. Zo zal je betrokken worden bij verschillende acquisitietrajecten, conceptontwikkelingen, marktonderzoeken, het opzetten van financiële haalbaarheidsanalyses en het voorbereiden van presentaties en andere taken. De stage is prima te combineren naast eventuele keuzevakken. Als jij denkt dat SENS iets voor jou is en dat je voldoet aan onderstaand profiel.

Dan willen we graag met je kennismaken. Jouw kwaliteiten en vaardigheden Een universitaire studie (eind bachelor of master student): Bouwkunde, Real Estate, Economie, Finance, Bedrijfskunde, of een vergelijkbare studie; Aantoonbare affiniteit met vastgoed; Sterke analytische vaardigheden, resultaatgericht, met oog voor kwaliteit; Goede communicatieve eigenschappen; Ambitieus, zelfstandig, zelfkritisch, doortastend en goed in het presteren onder tijdsdruk; Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; Arbeidsvoorwaarden Locatie: Den Haag, Zuid-Holland Soort functie: Stagiair / werkstudent Salaris: Stagevergoeding Start: In overleg Duur: Minimaal 3 maanden Dagen: Minimaal 3 dagen per week
- Einde vastgoed vacature -