Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Afwisselend en inhoudelijk interessant werk, mooie opdrachten voor nationale en internationale (vastgoed)klanten, en ook nog eens bijdragen aan een duurzame en veilige leef- en werkomgeving. Geen beter begin van je carrière dan een afstudeerplek bij SGS Search.
Een geweldig team
Vanaf dag één word je opgenomen in ons jonge, enthousiaste team Bouwadvies en Consultancy. Zon dertig specialisten met een berg aan kennis op verschillende terreinen begeleiden hier bouwkundige en installatietechnische projecten en verzorgen energieprestatieadviezen voor bijvoorbeeld de utiliteitsbouw, wooncomplexen, kantoren en winkels. Hun doel, en straks ook het jouwe: de beste oplossingen vinden voor de vraagstukken van onze opdrachtgevers.
Vanwege de diversiteit binnen SGS Search, maar ook binnen de afdeling Bouwadvies, heb je de mogelijkheid om af te studeren op diverse soorten technische inspecties (zoals Due Diligence, NEN2767, MJOP, Brandveiligheid).
Geen dag hetzelfde
Binnen het team werk je aan je afstudeeronderzoek en krijg je de gelegenheid om te leren van ervaren projectmanagers en bouwkundigen en daarnaast initiatief te ontplooien en te proeven van het vak als bouwkundig adviseur. Hou je van aanpakken, dan zit je bij SGS Search goed. Een greep uit onze projecten:
Technical Due Diligence: hotelpanden in Spanje voor Corum Asset Management
Technical Due Diligence: High Tech Campus in Eindhoven, Chalet Group
Technical en Environmental Due Diligence: Kantorencomplex Atrium aan de Amsterdamse Zuidas
Kun jij de uitdaging aan?
Je zit in je afstudeerfase van de HBO opleiding Bouwkunde en hebt een passie voor de bebouwde omgeving. Maar voor deze afstudeerstage is meer nodig: bijvoorbeeld een dienstverlenende instelling en een commerciële blik. Vanuit je aard om klanten echt verder te helpen, zie je ook kansen voor SGS Search. Zo creëer je een win-winsituatie voor beide partijen. Uiteraard stellen we in overleg een duidelijke afstudeeropdracht samen op, zodat de stage aan de eisen van je opleiding voldoet.
Mooie vooruitzichten
Een jonge en dynamische werkomgeving, enthousiaste en betrokken collegas, en kans op een mooie startersbaan na je afstudeerstage! Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft:
Stagevergoeding van 350,- bruto (HBO)
Veel vrijheid: flexibele werktijden, mogelijkheid tot thuiswerken en/of op verschillende SGS locaties in het land
- Einde vastgoed vacature -