Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Afwisselend en inhoudelijk interessant werk, mooie opdrachten voor nationale en internationale (vastgoed)klanten, en ook nog eens bijdragen aan een duurzame en veilige leef- en werkomgeving. Geen beter begin van je carrière dan een meewerkstage bij SGS Search.
Een geweldig team
Vanaf dag één word je opgenomen in ons jonge, enthousiaste team Bouwadvies en Consultancy. Zon dertig specialisten met een berg aan kennis op verschillende terreinen begeleiden hier bouwkundige en installatietechnische projecten en verzorgen energieprestatieadviezen voor bijvoorbeeld de utiliteitsbouw, wooncomplexen, kantoren en winkels. Hun doel, en straks ook het jouwe: de beste oplossingen vinden voor de vraagstukken van onze opdrachtgevers. Vanwege de diversiteit binnen SGS Search, maar ook binnen de afdeling Bouwadvies, heb je de mogelijkheid om mee te werken op diverse soorten technische inspecties (zoals Technische Due Diligence, NEN2767, MJOP, Brandveiligheid).
Geen dag hetzelfde
Binnen het team krijg je de gelegenheid om te leren van ervaren projectmanagers en bouwkundigen en daarnaast initiatief te ontplooien en te proeven van het vak als bouwkundig adviseur. Hou je van aanpakken, dan zit je bij SGS Search goed. Een greep uit je werkzaamheden:
Met de bouwkundig adviseurs mee op locatie inspecties uitvoeren en rapporteren
Algemene werkvoorbereiding
Tekeningen maken in AutoCAD
Ondersteuning bij MJOPs, technische inspecties, EPA en Technische Due Dillegence
Kun jij de uitdaging aan?
Je zit in je derde jaar van de HBO opleiding Bouwkunde en hebt een passie voor de bebouwde omgeving. Maar voor deze meewerkstage is meer nodig: bijvoorbeeld een dienstverlenende instelling en een commerciële blik. Vanuit je aard om klanten echt verder te helpen, zie je ook kansen voor SGS Search. Zo creëer je een win-winsituatie voor beide partijen. Uiteraard krijg je voldoende begeleiding en kun je altijd terecht met al je vragen.
Mooie vooruitzichten
Een jonge en dynamische werkomgeving, enthousiaste en betrokken collegas, en kans op een mooie startersbaan in de toekomst! Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft:
Stagevergoeding van 350,- (HBO)
Veel vrijheid: flexibele werktijden, mogelijkheid tot thuiswerken en/of op verschillende SGS locaties in het land
- Einde vastgoed vacature -