Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Solliciteer voor: 31-03-2018 · Locatie: Alkmaar

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste student die minimaal 3 maanden ons Marketing team kan ondersteunen. Tijdens deze meewerkstage krijg je de mogelijkheid om mee te draaien met Marketing gerelateerde projecten.
F unctie
In de functie van Marketing stagiair(e) ben je de rechterhand van de Online Marketeer. Je bent werkzaam op de Marketing afdeling en werkt samen met 8 collega’s.
Je krijgt de vrijheid om zelf verantwoordelijkheid te nemen in het oppakken van projecten. Denk hierbij aan het analyseren en aanpassen van onze website en het schrijven van commerciële teksten. Het kritisch toetsen van Social Media uitingen (Facebook, Twitter, LinkedIn) in relatie tot ons imago. Daarnaast zal je werken aan een stage opdracht, waarbij jij je bezig houdt met een kwalitatief en kwantitatief marktonderzoek gericht op de merkpropositie van Solar Nederland. Dit betekent dat je onder andere interviews afneemt bij onze klanten en enquêtes opstelt.
Solar Nederland is een informeel bedrijf met veel aandacht voor teamwork en resultaat. Je wordt onderdeel van een enthousiast, compact team dat in het hele land werkzaam is. Hierdoor zal je ervaring opdoen met vele facetten van het Marketing vakgebied.
In jouw functie rapporteer je aan de Marketing Manager en word je ondersteund door ervaren en professionele marketing medewerkers, waar je altijd bij terecht kan. Tijdens jouw meewerkstage draai je mee in diverse werkzaamheden op de afdeling en onder persoonlijke begeleiding wordt aan jouw ontwikkeling gewerkt.
Functie-eisen
  • Je volgt de Hbo-opleiding Marketing & Communicatie;
  • Je bent enthousiast, leergierig en doortastend;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
Wij zoeken een collega met een hands-on mentaliteit en analytisch vermogen. Eigen initiatief wordt gewaardeerd.
Solliciteren?
Is deze stage jou op het lijf geschreven en woon je (in de omgeving van) Alkmaar? Neem dan het initiatief en solliciteer vandaag nog! Dit kan via de sollicitatiebutton. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Kelly Veenboer (corporate recruiter), via telefoonnummer 06-43022314. Een digitaal assessment maakt onderdeel uit van onze procedure.

Solliciteer

Terug naar beschikbare vacatures
Solar Nederland B.V. biedt een uitgebreid product en services assortiment binnen de elektrotechniek, verwarmings-, sanitair en ventilatietechniek. Wij zijn een toonaangevende partner voor o.a. installateurs, industriële eindgebruikers, technische diensten en beheerders van commercieel vastgoed.
Wij zijn voortdurend op zoek naar producten, diensten, digitale oplossingen en zakelijke mogelijkheden die de productiviteit van onze klanten kunnen verbeteren. Met ruim 330.000 verschillende producten in ons assortiment bieden we onze klant een ruime keuze op het gebied van comfort, duurzaamheid, veiligheid en klimaat.

Ons succes danken wij aan onze servicegerichte medewerkers die als geen ander in staat zijn om kansen om te zetten in duurzame resultaten. Dagelijks toegevoegde waarde bieden door advies op maat, dat is werken bij Solar Nederland. Spreekt dit jou aan? Kijk dan op onze website www.solarnederland.nl voor meer informatie of volg ons op LinkedIn.

Solliciteer

Overige beschikbare vacatures
Junior Productmanager

Solliciteer voor
31-03-2018
Locatie
Solar Nederland B.V., Alkmaar

Channel Marketeer

Solliciteer voor
28-04-2018
Locatie
Solar Nederland B.V., Alkmaar
- Einde vastgoed vacature -