Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Stage vastgoed Amsterdam: Werkstudent of stagiar bij gerenommeerde aanbieder van beleggingsfondsen in vastgoed.
Namens een gerenommeerde aanbieder van beleggingen in vastgoedfondsen, met een focus op retail en zorg vastgoed, zijn wij actief met de werving van een Werkstudent of een stagiair.

In deze (tijdelijke) functie ondersteun je het asset team met administratieve en uitzoek werkzaamheden op het gebied van de WWFT (Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme).
Tevens is het mogelijk om de werkzaamheden te combineren met een stage voor het uitvoeren van een concurrentie analyse op het gebied van vastgoedfondsen.

Kortom ben je tijdelijk op zoek naar een uitdagende bijbaan in de vastgoedbranche, een interessante stageplek of een combinatie van beiden, neem dan contact met ons op!
  • Studerend aan een HBO of WO opleiding, bij voorkeur vastgoedgerelateerd.
  • Bij voorkeur woonachtig in de regio Amsterdam.
  • Grote affiniteit met beleggen en vastgoed.

Solid Recruitment is hét toonaangevende werving & selectiebureau actief in de vastgoedsector. Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van vastgoedprofessionals met een opleiding op met name HBO- en academisch niveau.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevrouw Robin Jill Han op 06-43038330 of reageer direct: backoffice@solid-recruitment.nl

- Einde vastgoed vacature -