Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Onze klant is een consultancybedrijf van verschillende multinationals en het is nog op zoek naar een enthousiaste afstudeerder.

Het bedrijf heeft een interessante opdracht klaarliggen op het gebied van waardeanalyse, taxaties en waarderingen. Hier willen ze namelijk meer structuur in aanbrengen en daar kun jij ze bij gaan helpen. Het is hiervoor wel belangrijk dat je affiniteit hebt met de vastgoedmarkt en hier ook je toekomst in ziet!

Dit bedrijf biedt je goede begeleiding tijdens je afstudeerstage. Kortom, een mooie opdracht voor een student die op zoek is naar een uitdagende afstudeerstage in deze richting!
Het bedrijf is een vastgoedconsultancy organisatie en gevestigd in hartje Utrecht. Je zult deel uit gaan maken van een professioneel team. Door de informele sfeer binnen de organisatie kun je gemakkelijk contact leggen met de werknemers, waardoor je erg veel kunt leren!
Deze afstudeeropdracht is geschikt voor studenten met de volgende opleiding:

Accountancy
Bank- en verzekeringswezen
Bedrijfseconomie
Bedrijfswiskunde
Financial Service Management
Fiscale economie
Accountancy
Actuariële wetenschappen
Bedrijfseconomie
Econometrie
Fiscale economie
Bedrijfswiskunde

Je kan per direct of in per direct beginnen aan deze afstudeeropdracht. Past deze stage niet bij jou, maar ben je wel op zoek naar een stageplaats of afstudeerstage? Schrijf je in bij StageMax via www.stagemax.nl voor de meest uitdagende stageplekken!
- Einde vastgoed vacature -