Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Binnen dit bedrijf is momenteel een groei aanwezig, waardoor er taken open komen te staan. De taken binnen het bedrijf zullen opgepakt moeten worden en zij zoeken daarom iemand die het team wil versterken in de vastgoed branche. Het bedrijf zoekt een starter die een opleiding in een commerciële richting heeft afgerond.

In het bedrijf zul jij mee draaien op de commerciële afdeling en zul jij je gaan verdiepen in het bedrijf. Je gaat je bezig houden met diverse sales werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan werkzaamheden als telefonische acquisitie, het opstellen van doelstellingen, het in kaart brengen van de mogelijkheden binnen de branche en relatiebeheer. Na verloop van tijd krijg je de mogelijkheid om door te groeien als Accountmanager buitendienst.

Kortom, een startersbaan waarbij jij je gaat richten op sales werkzaamheden met een aantal operationele taken!

Dit bedrijf in de vastgoed branche is gevestigd in Oss. Het bedrijf heeft vestigingen in in Nederland en België en zijn op het moment groeiende. Ze bestaan uit een klein team, en binnen dit team hangt een informele sfeer.
Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren. Deze functie is geschikt voor kandidaten met de volgende opleiding:

Bedrijfskunde & management
International business and languages
International business and management
Commerciële economie
Makelaardij
Bedrijfskunde
Bedrijfskunde & Management
Bedrijfskunde

Je kan per direct beginnen aan deze startersbaan. Past deze functie niet bij jou, maar ben je wel op zoek naar een stageplek of startersfunctie? Schrijf je in bij StageMax via www.stagemax.nl.
- Einde vastgoed vacature -