Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Binnen dit bedrijf is momenteel een groei aanwezig, waardoor er taken open komen te staan. De taken binnen het bedrijf zullen opgepakt moeten worden en zij zoeken daarom iemand die het team wil versterken in de vastgoed branche. Het bedrijf zoekt een starter die een opleiding in een commerciële richting heeft afgerond.

In het bedrijf zul jij mee draaien op de commerciële afdeling en zul jij je gaan verdiepen in het bedrijf. Je gaat je bezig houden met sales werkzaamheden, maar er zullen ook gedeeltelijk operationele werkzaamheden opgepakt worden. Bij de sales werkzaamheden kan je denken aan het opstellen van doelstellingen, het in kaart brengen van de mogelijkheden binnen de branche, het relatiebeheer en enkele operationele werkzaamheden.

Er zullen doelstellingen en targets vastgesteld worden en het is de bedoeling dat jij ervoor gaat zorgen dat deze behaald worden met jouw team. Om deze doelstellingen te behalen, zul jij jouw team moeten aanmoedigen en motiveren. Het is dus van belang dat jij beschikt over communicatieve vaardigheden.

Kortom, een startersbaan waarbij jij je gaat richten op sales werkzaamheden met een aantal operationele taken!

Dit bedrijf in de vastgoed branche is gevestigd in Oss. Het bedrijf heeft vestigingen in in Nederland en België en zijn op het moment groeiende. Ze bestaan uit een klein team, en binnen dit team hangt een informele sfeer.
Deze startersbaan is geschikt voor studenten met de volgende opleiding:

Bedrijfskunde & management
International business and languages
International business and management
Commerciële economie
Makelaardij
Bedrijfskunde
Bedrijfskunde & Management
Bedrijfskunde

Je kan per direct beginnen aan deze startersbaan. Past deze startersfunctie niet bij jou, maar ben je wel op zoek naar een startersfunctie? Schrijf je in bij StageMax via www.stagemax.nl voor de meest uitdagende stageplekken!
- Einde vastgoed vacature -