Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Binnen dit bedrijf is momenteel een groei aanwezig, waardoor er taken open komen te staan. Omdat er veel werk openstaat binnen dit bedrijf bij verschillende afdelingen, willen zij een afgestudeerde die zich gaat ontwikkelen binnen het bedrijf. Dit bedrijf is daarom op zoek naar een starter die een opleiding richting Bedrijfskunde, Commerciële economie of aanverwant heeft gestudeerd en afgerond.

In het bedrijf zul jij op verschillende businessunits meedraaien en zul jij je gaan verdiepen in het bedrijf. Je zult een spin in het web zijn voor het bedrijf en zult kennis op doen van alle afdelingen. Je gaat je voornamelijk bezig houden met procesmanagement binnen het bedrijf.
De werkzaamheden zullen zijn op de afdeling financiën, de commerciële afdeling, maar je zult ook office management taken oppakken.

Na deze inwerkperiode is het van belang dat jij gaat uitvinden waar jij het beste past en in welke afdeling jij werkzaam zal worden. De afdeling waar jij uiteindelijk te werk gaat, ligt aan de interesses die jij hebt binnen een bepaalde afdeling. Dit zal verder in overleg gaan met het bedrijf.

Kortom, een startersbaan waarbij nog vele opties zijn. Je zult hier zelf je draai kunnen vinden door eerst het bedrijf te leren kennen en te kijken waar jouw interesses liggen.

Dit bedrijf in de vastgoed branche is gevestigd in Oss. Het bedrijf heeft vestigingen in in Nederland en België en zijn op het moment groeiende. Ze bestaan uit een klein team, en binnen dit team hangt een informele sfeer. Ze bestaan uit een klein team, waarbij een informele sfeer hangt.
Deze startersbaan is geschikt voor studenten met de volgende opleiding:

Bedrijfskunde & management
Facility management
Management Economie en Recht
Office management
Small business en retail management
International business and languages
International business and management
Commerciële economie
Makelaardij
Bedrijfskunde
Bedrijfskunde & Management
Bedrijfskunde
Facility Management

Je kan per direct beginnen aan deze startersbaan. Past deze startersfunctie niet bij jou, maar ben je wel op zoek naar een startersfunctie? Schrijf je in bij StageMax via www.stagemax.nl voor de meest uitdagende stageplekken!
- Einde vastgoed vacature -