Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Functieomschrijving Wij zoeken per februari (indien mogelijk graag eerder beginnen) een stagiair(e) die onze Sales Manager Germany gaat ondersteunen met de opbouw van SKEPP op de Duitse kantorenmarkt. Per september zijn we in Duitsland gestart en daar kunnen we jouw hulp bij gebruiken. Hiervoor zijn we op zoek naar studenten uit de studierichting: vastgoed, communicatie en online marketing met opleidingen zoals: Marketing Informatie & Communicatie, Commerciële Economie of Vastgoed & Makelaardij. Je komt bij SKEPP te werken in een team van 25 young professionals in ons recent gerenoveerde kantoor in Albergen. Denk jij dat deze vette stage bij jou past of ken je iemand voor wie deze stage ideaal zou zijn? Schroom niet, laat het ons weten!
Een uitdagende stage: Helpen met het opzetten van de activiteiten van SKEPP Duitsland
Als stagiair(e) Content & Marketing Germany houd je je bezig met zeer afwisselende taken op het gebied van contentvormen op ons platform skepp.com/de en alle marketinguitingen van SKEPP met betrekking tot de Duitse kantorenmarkt. Van het actueel houden van het kantorenaanbod in Duitsland op onze platformen tot het schrijven van toffe blogs en informatieve teksten. Daarnaast is er ruimte om initiatief te nemen, ideeën te opperen en jezelf te ontwikkelen. Uiteraard krijg je bij je werkzaamheden ondersteuning vanuit het Content & Marketing-team. Een uitdagende, afwisselende én leerzame stage binnen een jong team!

Je gaat aan de slag met:
Het actueel houden van het kantorenaanbod op skepp.com/de;
Het schrijven en vertalen van toffe blogs en nieuwsberichten;
Het maken van SEO-optimale webteksten over kantoren uit het kantorenaanbod van ons platform;
Het afnemen van (telefonische) interviews voor blogs en/of nieuwsberichten;
Het meedenken over de contentstrategie en de marketinguitingen van ons (zoals onze activiteiten op social media).
Functievereisten
Jouw moedertaal is Duits of de beheersing van de Duitse taal is erg goed, zowel in taal als geschrift;
Indien je Duitser bent, vinden we het belangrijk dat je een redelijke beheersing van de Nederlandse taal hebt;
Heb je hbo werk- en denkniveau;
Heb je affiniteit met content, marketing en schrijfvaardigheid;
Ben je ambitieus en flexibel;
Heb je ruimte om initiatief te nemen en ideeën te opperen;
Kun je zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend te werk gaan;
Mag je fouten maken.
Bedrijfsprofiel SKEPP SKEPP, een van oorsprong Twents bedrijf, is een online broker. Dat betekent dat we door middel van onze website dagelijks de meest toffe bedrijven in contact brengen met verhuurders van kantoorruimte. Dit doet SKEPP met een explosief team van young professionals.
Sinds 1 oktober 2016 heeft SKEPP het Amsterdamse Launchdesk overgenomen. Dit online platform voorziet freelancers en zelfstandigen in het huren van werkplekken op de meest hippe locaties in Nederland. Door samenvoeging van beiden worden de krachten van enerzijds vastgoedkennis en anderzijds developmentstrategie aan elkaar gekoppeld.
Namens SKEPP en Launchdesk by SKEPP werken we inmiddels voor 1200 kantoren door heel Nederland. Verder werken we sinds juni 2017 voor meer dan 50 kantoren in België en zijn we in september dus ook in Duitsland gestart. De komende jaren willen we ook in Frankrijk en de UK openen. Onze missie voor de komende jaren is helder, de meest succesvolle online broker van West-Europa worden!
Aanbod
Een uitstekende stagevergoeding;
Ondersteuning vanuit onze Sales Manager Germany en het Content & Marketing-team;
Een jong en dynamisch team van professionals, waar je deel van uit gaat maken;
Iedere dag een verse en gratis (!) lunch.
Kijk voor meer vacatures in Twente op twente.com/vacatures
- Einde vastgoed vacature -