Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Haal jij plezier uit het oplossen van technische vragen en zoek jij een stage waar je er veel op uit mag? Ben jij handig? Dan is deze stage als support medewerker wat voor jou!

Jij wordt het eerste aanspreekpunt voor onze bestaande huurders en draagt de beste oplossingen aan voor hun vragen! Hoe ga je dat doen? Je ontvangt telefoontjes, mailtjes en zorgt dat je precies weet waarmee je onze bestaande huurders nodig hebben. Samen met de huurder zoek je naar een goede oplossing voor zijn vragen.

De technische dienst is verantwoordelijk voor het praktische beheer van de locaties die wij verhuren. Het repareren, onderhouden en schoonhouden van de panden die via Storage Share worden verhuurd zijn taken die vallen onder de Technische Dienst. Wij kunnen jou hulp hier goed bij gebruiken!

We hebben een stageplaats beschikbaar in Amsterdam voor een MBO student of een HBO student. Tijdens je stage werk je mee aan opdrachten die elke dag weer anders zijn, dit maakt je stage afwisselend en leerzaam. Indien er vanuit je opleiding gevraagd wordt naar een opdracht of onderzoek, stellen we deze graag in samenspraak met jou samen.

Studeer jij facility management, bouwkunde of ben je administratief onderlegd? En ben je op zoek naar een stageplek voor 3-6 maanden? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Storage Share

Storage Share is de online marktplaats voor het huren en verhuren van ruimtes die je kunt gebruiken als opslaglocatie. Omdat traditionele opslagbedrijven onbetaalbaar zijn hebben we een betere oplossing bedacht. Wij maken met ons platform ongebruikte en leegstaande gebouwen van vastgoedeigenaren beschikbaar. Zo zorgen we er samen voor dat iedereen die tijdelijk of langdurig extra ruimte nodig heeft dit tegen een eerlijke prijs kan huren.

We hebben een jong en dynamisch team waarmee we hier hard aan werken. Sinds de lancering in 2016 zijn we super snel gegroeid. Om te blijven groeien zoeken we gepassioneerde en ambitieuze mensen die samen met ons de opslagbranche willen revolutioneren.

Ben jij er klaar voor om deel uit te maken van ons avontuur?

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende stage bij een snelgroeiende startup in hartje Amsterdam
 • Stagevergoeding aanwezig
 • Macbook
 • Flexibele werktijden en uitgebreide mogelijkheden om je te ontwikkelen en door te groeien
 • Uitzicht op een vast contract
 • Elke dag lunch en een legendarische vrijdag visdag!
Naar wie zijn wij op zoek?

 • Je zit in je 2e, 3e of 4e jaars HBO
 • Je volgt een studie vastgoed & makelaardij, bedrijfskunde, bedrijfseconomie, commerciële economie, communicatie of een aanverwante studie
 • Je bent sociaal, communicatief sterk en hebt veel zin om aan de slag te gaan
 • Je hebt uitstekende operationele en planning skills
 • Je bent 3 tot 6 maanden 32-40 uur beschikbaar
Ben jij de kandidaat die wij zoeken en voldoe je aan (bijna) alle eisen? Solliciteer dan direct en kijken wij er naar uit om je te ontmoeten!
- Einde vastgoed vacature -