Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Functieomschrijving

Voor onze vestigingen in Groningen en Houten/De Bilt is Sweco op zoek vanaf september naar enthousiaste en ondernemende stagiairs Beheer en Onderhoud! Je maakt onderdeel uit van het team Beheer en Onderhoudsmanagement, dat bestaat uit 30 professionals en verdeeld is over de locaties Houten/De Bilt en Groningen.

Het team Beheer en Onderhoudsmanagement behoort tot de afdeling Vastgoed. Beheer en Onderhoud houdt zich bezig met het technisch beheer en onderhoud van gebouwen op verschillende locaties in Nederland. Hierbij kan je denken aan wet- en regelgeving, huisvesting (functionaliteit), veiligheid en duurzaamheid. Zo help je onze opdrachtgevers om een project tot een succes te maken! Tot onze opdrachtgevers behoren veelal gemeenten, zorg- en onderwijsinstellingen.

Als stagiair Beheer en Onderhoud loop je mee en word je begeleid door een inspecteur/adviseur en bezoek je diverse projecten. Tijdens jouw stage word je betrokken bij het gehele beheer- en onderhoudsproces, van inspectie tot rapportage. Daarnaast ben je aanwezig bij diverse overleggen en presentaties.

Wil jij weten hoe het is om deel uit te maken van het team Beheer en Onderhoudsmanagement en een kijkje in de keuken te krijgen? Reageer dan nu en kom mee lopen als stagiair Beheer en Onderhoud!
Wij zoeken

Je volgt een hbo-opleiding Bouwkunde

Je bent communicatief vaardig, ondernemend en klantgericht

Je werkt graag in teamverband

Je bent beschikbaar voor een periode van minimaal 5 maanden of langer

Je bent (bij voorkeur) in het bezit van een OV-jaarkaart

Geïnteresseerd?

Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie door middel van de button op deze pagina.
Neem voor inhoudelijke vragen over deze functie contact op met Jan Bosman, Teammanager Beheer- en Onderhoudsmanagement, 31 6 50 52 31 64 of via jan.bosman@sweco.nl .
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Fabienne Jansen, Campus Recruiter, telefoon 31 6 23 21 83 75 of via fabienne.jansen@sweco.nl .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
- Einde vastgoed vacature -