Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Functieomschrijving

Voor mijn teams Beheer & Onderhoud in Groningen zoek ik enthousiaste stagiairs Beheer & Onderhoud, die het leuk vinden om in een hecht team samen te werken met zijn collega’s. Het is een veelzijdig team, dat zich bezighoudt met alle onderdelen waar goed technisch gebouwbeheer toe behoort. Heb je twijfel na het lezen van de vacaturetekst, weet dan dat je het niet allemaal zelf hoeft te doen, maar dat vele teamcollega’s er zijn om het werk gezamenlijk op te pakken.
Ik zie in ieder geval je sollicitatie met belangstelling tegemoet.

Jan Bosman – Teammanager Vastgoed

Voor onze vestigingen in Groningen is Sweco op zoek naar enthousiaste en ondernemende stagiairs Beheer en Onderhoud! Je maakt onderdeel uit van het team Beheer en Onderhoudsmanagement, dat bestaat uit 25 professionals en verdeeld is over de locaties De Bilt en Groningen.

Het team Beheer en Onderhoudsmanagement behoort tot de afdeling Vastgoed. Beheer en Onderhoud houdt zich bezig met het technisch beheer en onderhoud van gebouwen op verschillende locaties in Nederland. Hierbij kan je denken aan wet- en regelgeving, het uitvoeren van inspecties, onder andere bij (inter)nationale ambassadegebouwen, huisvesting (functionaliteit), veiligheid en duurzaamheid. Zo help je onze opdrachtgevers om een project tot een succes te maken! Tot onze opdrachtgevers behoren onder andere gemeenten, rail, vastgoedbeheerders en zorg- en onderwijsinstellingen.

Als stagiair Beheer en Onderhoud loop je mee en word je begeleid door een inspecteur/adviseur en bezoek je diverse projecten. Tijdens jouw stage word je betrokken bij het gehele beheer- en onderhoudsproces, van inspectie tot rapportage. Daarnaast ben je aanwezig bij diverse overleggen en presentaties.

Wil jij weten hoe het is om deel uit te maken van het team Beheer en Onderhoudsmanagement en een kijkje in de keuken te krijgen? Reageer dan nu en kom mee lopen als stagiair Beheer en Onderhoud!

Wij zoeken

  • Je volgt een hbo-opleiding zoals Bouwkunde of Installatietechniek
  • Je bent communicatief vaardig, ondernemend en klantgericht
  • Je werkt graag in teamverband
  • Je bent beschikbaar voor een periode van minimaal 5 maanden of langer
  • Je bent (bij voorkeur) in het bezit van een OV-jaarkaart

Geïnteresseerd?

Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie door middel van de button op deze pagina.
Neem voor inhoudelijke vragen over deze functie contact op met Jan Bosman, Teammanager Beheer- en Onderhoudsmanagement, 31 6 50 52 31 64 of via jan.bosman@sweco.nl .
Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Fabienne Jansen, Campus Recruiter, telefoon 31 6 23 21 83 75 of via fabienne.jansen@sweco.nl .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

- Einde vastgoed vacature -