Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Als mensen jou zouden moeten omschrijven en ze komen op de woorden behulpzaam, accuraat en zelfstandig, dan moet je vooral even verder lezen! Pararius, het snelst groeiende woningplatform van Nederland, is op zoek naar precies zo’n stagiair(e).

Onze accountmanagers hebben het druk. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor makelaars die gebruik maken van ons platform en helpen hen met al hun vragen en verzoeken. Het aantal makelaars groeit hard, dus een support-topper is meer dan welkom!

Wat ga je doen?

Makelaarskantoren zijn er in alle soorten en maten. Groot, klein, met alleen huuraanbod, alleen koopaanbod of allebei. Jij gaat je vooral focussen op makelaars met koopaanbod, en daar komt onder andere het volgende bij kijken:

  • Hello, it’s me: je beantwoordt binnenkomende vragen van makelaars, zowel telefonisch als via e-mail. Je geeft voornamelijk tips of advies over het verbeteren van hun kantoor- en woningpresentatie;
  • Quality first: kwaliteit vinden we heel belangrijk, jij vormt daarom een belangrijke schakel tussen makelaars en onze Sales en Development toppers. Door goed te luisteren naar makelaars signaleer je kansen voor ons platform en bewaak je de kwaliteit ervan;
  • Professional like a boss: wekelijks worden tientallen nieuwe makelaars aangesloten op de koopsectie van ons platform. Aan jou de taak om te zorgen dat deze aansluiting vlekkeloos verloopt. Een professionele houding is hierbij een must.

Een professionele houding alleen is helaas niet genoeg. We hebben nog een paar andere, kleine eisen:

  • Je volgt minimaal een hbo opleiding in de richting MER, Commerciële Economie, Business Studies of Vastgoed en Makelaardij;
  • Je bent zelfstandig, communicatief sterk en proactief;
  • Je docenten kunnen je vijf dagen per week missen vanaf [periode];
  • Niet verplicht, wel mooi meegenomen: een beetje affiniteit met de woningmarkt!

Voor dit eisenpakket krijg je natuurlijk wel wat terug. Je kunt van ons een mooie stagevergoeding verwachten (€ 400 per maand) en we nemen je graag mee op sleeptouw tijdens een van onze vrijmibo’s of teamuitjes. Je werkplek zal in Rotterdam zijn (hartje Delfshaven), maar je zult af en toe ook afreizen naar onze kantoren in Breda en Amsterdam. Oh, en dit vind je misschien ook leuk: je wordt elke maand beloond voor je harde werken in de vorm van een stoelmassage.

Ready for the adventure?

Neem contact op met Dave van Dongen voor meer informatie via 020-7220892 of stuur gelijk je cv op. See you soon!

Soort dienstverband: Stage

- Einde vastgoed vacature -