Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Wil jij je graag administratief ontwikkelen en ben je op zoek naar een dynamische werkomgeving in de financiele sector waar een duurzame visie geworteld is in de bedrijfscultuur?

Wij zijn een van de duurzaamste banken ter wereld vestigingen in 6 Europese landen. Wij staan voor vernieuwend bankieren. Spaarders en beleggers bij ons weten wat er met hun geld gebeurt. Wij zijn actief in duurzaam bankieren en investeren in ontwikkeling van duurzame energiebronnen, biologische landbouw, kunst & cultuur, gezondheidszorg, duurzaam vastgoed en ontwikkelingssamenwerking. Op deze wijze dragen wij bij aan een samenleving waarin levenskwaliteit wordt bevorderd.

Private Banking is een onderdeel van onze bank en bedient vermogende relaties op het gebied van duurzaam vermogensbeheer en spaaradvies. In deze bancaire omgeving waarin wordt gehandeld vanuit een duurzaam perspectief hebben wij ruimte voor een:
Stagiair Financieel medewerker ( /- 32 uur per week, 3 - 4 maanden)

Wat ga je doen?

Voorbereiden Custom Due Diligence voor de Relatiemanagers

Je onze rendementen nauwkeurig opschrijven;

Tegelijkertijd schoon je onze G: schijf op én deel je opnieuw de digitale mappen in, in een logische structuur opnieuw;

Opruimen fysiek archief

Kortom, je werkt mee aan financiele administratieve werkzaamheden én laat een frisse wind waaien door onze huidige administratieve systemen.
- Einde vastgoed vacature -