Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

VastgoedDialoog is een onafhankelijk adviesbureau voor maatschappelijk vastgoed, met als specialisaties onderwijs, kinderopvang en sport. Wij maken (integrale) huisvestingsplannen (IHP’s), programma’s van eisen (PvE’s), haalbaarheidsonderzoeken en accommodatiebeleid. Wij doen dit in opdracht van gemeenten, onderwijs, kinderopvang, sport en zorg.
Onze kracht is dat wij bouwkundige kennis combineren met financiële kennis en kennis van de regelgeving rondom onderwijshuisvesting, kinderopvang en zorg. Met deze kennis gaan wij in dialoog met onze klant. Daarnaast zijn wij goed bekend met de organisatie en het functioneren van gemeenten, onderwijs, kinderopvang, sport en zorg. Dit maakt dat wij ons goed kunnen verplaatsen in onze opdrachtgevers, met een resultaat dat aansluit bij de wensen van onze klanten. Onze werkvelden zijn:
  • Gemeenten
  • Onderwijs
  • Kinderopvang, Sport en Zorg
VastgoedDialoog is een klein adviesbureau. Het team willen we uitbreiden met een of meerdere stagiares.

We zoeken een energieke en proactieve stagiaire met affiniteit voor het advieswerk.
Na een kennismaking met ons bureau en een inwerkperiode ga je meelopen op een of meerdere projecten. Dat betekent samen de opdracht in beeld brengen, workshops mede organiseren, stapsgewijs delen van de presentatie in de workshops verzorgen en je proberen in te leven in de vraag van onze klanten en hoe hen te ondersteunen.
In het vervolg daarop werk je mede de opdracht uit en rapporteer je terug aan de opdrachtgever. Afhankelijk van je eigen instelling en mogelijkheden bieden we meer dan alleen maar meelopen en zal je mogelijk tot je eigen verrassing al taken uitvoeren en projecten mee kunnen ondersteunen. Dat is wat wij verwachten als een gemotiveerde stagiair zich bij ons meldt. Je wordt begeleid door twee projectleiders, met elk een andere achtergrond, spatial planning en sociaal domein.
Vereisten
Minimaal Academisch niveau, richting Planologie, Spatial Planning, Internationale economie. Jij herkent iemands kwaliteiten in één oogopslag. Je beschouwt jezelf als een ‘mensenmens’ maar verliest daarbij niet het doel uit ogen. Je presteert het beste onder druk en deinst niet terug voor targets
- Einde vastgoed vacature -