Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Heb je een actieve instelling, ben je leergierig en flexibel? Dan willen wij jou graag wat leren over ons vak!

Vb&t Verhuurmakelaars heeft regelmatig ruimte voor een stagiair(e) .

Stagiair(e) binnendienst

Als stagiair binnendienst draai je mee in de binnendienst organisatie die spil is tussen klanten en de makelaars. Daarbij krijg je administratieve en secretariële taken zoals telefoon aannemen, afspraken maken, kandidaten nabellen, etc. Je volgt een MBO of HBO opleiding en hebt affiniteit met het werkgebied. Geen afstudeerstage.

Stagiair(e) verhuurmakelaar

Als stagiair verhuurmakelaar draai je mee in de organisatie, zowel in de binnendienst als bij het team van makelaars. Je volgt een HBO opleiding en hebt affiniteit met het werkgebied. Je beschikt over een auto rijbewijs. Geen afstudeerstage.

We doen er alles aan om van jouw stage een leerzame periode te maken, waarbij wij een optimale inzet van je verwachten.

Interesse in een stageplaats? Stuur dan je brief met CV t.a.v. Irma Vergeer naar vacaturesVGM@vbtgroep.nl

vb&t Verhuurmakelaars is een makelaarskantoor met diverse vestigingen in Noord-Brabant, Limburg en sinds 2017 ook in Gelderland. Een makelaarskantoor met alle kennis in huis. Of het nu gaat om woningmarktinformatie, nieuwbouw of de markt voor huurwoningen. Uitzonderlijk professioneel en efficiënt. Met een eigenzinnige aanpak streven we naar één doel: buitengewoon resultaat.

Met een woningbestand van ruim 12.000 woningen is vb&t Verhuurmakelaars de grootste verhuurspecialist van Zuid- en Oost-Nederland. We hebben ruim 50 jaar ervaring in het verhuren en beheren van woningen. Het woningbestand kenmerkt zich door een grote diversiteit aan woonhuizen en appartementen gelegen in zowel (groot)stedelijke als groene en/of waterrijke omgevingen.

Onze betrokken en deskundige verhuurmedewerkers zetten zich actief in voor de wensen van de klant. Wij werken vanuit 6 vestigingen in Noord-Brabant, Limburg en Gelderland, te weten: Eindhoven, Helmond, Breda, ‘s-Hertogenbosch, Maastricht en Arnhem.

vb&t Verhuurmakelaars maakt deel uit van vb&t Groep bv. Een complete vastgoed dienstverlener. Relaties profiteren meer dan eens van deze toegevoegde waarde.
- Einde vastgoed vacature -