Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

“Een stage, afstudeeropdracht of bijbaan is dé ideale manier om een goed beeld te krijgen van VDB Advocaten en Notarissen, de inhoud van de werkzaamheden en de sfeer.”

Voor onze kantoren in Waalre & Rosmalen zijn wij doorlopend op zoek naar:

Stagiaires rechtsgeleerdheid

Ben jij de ambitieuze student die bereid is om impact te maken? Wil jij ervaren hoe wij multidisciplinair samenwerken met onder meer accountants en fiscalisten? Dan is een student-stage bij VDB Advocaten Notarissen echt iets voor jou!

VDB Advocaten Notarissen staat de ondernemer op elk mogelijk rechtsgebied bij. VDB heeft specialisten op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht, bestuursrecht bouw en vastgoed, en personen- en familierecht. Tot onze cliënten behoren, naast talrijke Brabantse familiebedrijven, ook diverse nationale en internationale, middelgrote en grote ondernemingen. De diversiteit in branche, omvang en aard van onze cliënten zorgt voor een stimulerende werkomgeving vol afwisseling en dynamiek. VDB is groot genoeg om de klant met specialistische kennis van zaken bij te staan, maar klein genoeg om het persoonlijk te houden.

Wanneer kom je voor een stage in aanmerking?

VDB is op zoek naar ambitieuze rechtenstudenten die zich in het derde jaar van hun bachelor of reeds in de afrondende fase van hun studie bevinden.

Je beschikt over een uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal. Bij voorkeur wordt tevens een goede beheersing van de Engelse taal gevraagd.

Wat heeft VDB te bieden?

Een algemene stage of een stage op één of twee specifieke rechtsgebieden.

Gedurende een periode van twee maanden draai je volledig mee in de dagelijkse praktijk.

Tijdens je stage verricht je allerlei juridisch inhoudelijke werkzaamheden, van het verrichten van jurisprudentieonderzoek, het opstellen van memo’s of pleitnota’s tot het meeluisteren bij conference calls. Daarnaast neem je deel aan de jurisprudentielunch van je sectie en laten de advocaten je graag het ‘echte werk’ in de praktijk zien, door middel van het bijwonen van zittingen.

Jonge en ambitieuze collega’s die jou graag verder op weg helpen.

Een Brabants kantoor met zowel een professionele als een informele werkomgeving.

Een marktconforme stagevergoeding.

Ben jij de ambitieuze, enthousiaste stagiaire waar VDB naar op zoek is? Upload dan je sollicitatiebrief, CV en cijferlijst via onderstaande button.
- Einde vastgoed vacature -