Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Functieomschrijving

Jij weet als geen ander tegen welke juridische vraagstukken ondernemers aanlopen. Het opstellen van een contract, het voeren van een ontslagprocedure en het adviseren over de structuur van een onderneming zijn slechts een aantal voorbeelden van de dienstverlening die nodig is. Ook ons unieke klantenbestand, dat bestaat uit vermogende particulieren en (familie)bedrijven, heeft hier dagelijks mee te maken. Wij zijn voor onze cliënten niet alleen een ‘trusted advisor’, maar lossen ook hun problemen op. Om onze juridische dienstverlening uit te breiden, zijn we op zoek naar een ervaren advocaat. Als advocaat-medewerker bij Watermill ben je onder meer bezig met:

  • Het adviseren van vermogende particulieren en ondernemingen over hun juridische positie.
  • Het onderhandelen over en opstellen van contracten.
  • Het voeren van procedures.
  • Het als patroon samenwerken met en aansturen van een advocaat-stagiaire.
  • Het leveren van een bijdrage aan de groei van ons kantoor.

Pas jij in het team van Watermill?

Om in het bovenstaande profiel te passen, zijn er een aantal basiseisen.

  • Je hebt minimaal zeven jaar ervaring als advocaat. Een afgeronde patroonscursus is een pré.
  • Je beschikt over ruime kennis op het gebied van arbeidsrecht, contractenrecht en ondernemingsrecht. Kennis van andere rechtsgebieden, zoals het vastgoedrecht, is een pré.

Natuurlijk snap jij dat je er hiermee niet bent. Wij springen graag in positieve zin uit boven andere dienstverleners. En daarvoor zijn soft skills en unieke extra’s net zo belangrijk. Jij weet het beste waarom jij het meest geschikt bent om onze cliënten en ons kantoor een stap verder te brengen. Daarom horen we graag jouw verhaal. Overtuig jij met een tweede studie, publicaties of gewoon met jouw unieke eigenschappen?

Watermill: persoonlijke aandacht voor vermogen

Watermill begeleidt vermogende particulieren en hun (familie)bedrijven bij alle vraagstukken rondom hun onderneming en hun vermogen. Persoonlijk, specialistisch en ontzorgend zijn een aantal termen die kenmerkend zijn voor onze dienstverlening. Fiscale, financiële en juridische ontwikkelingen in binnen- en buitenland worden op de voet gevolgd en proactief met cliënten gedeeld. Vanuit onze vestingen in Utrecht en Dubai adviseren we onder meer over beleggen, estate planning, vastgoed en ondernemen.

Waarom Watermill?

Als je bij ons komt werken, kom je terecht in een omgeving waar vergaande diepgang, specialisatie en studie centraal staan om een persoonlijke en hoogstaande dienstverlening te kunnen bieden aan onze cliënten. Want dat is wat onze cliënten verwachten. Je werkt met ervaren collega’s in de inspirerende omgeving van een private cliënt desk. Ons kantoor bevindt zich op een groene en centrale locatie in Utrecht.

Enthousiast? Neem contact op met mr. dr. C.G. (Chris) Dijkstra.

Soort dienstverband: Voltijd, Deeltijd

- Einde vastgoed vacature -