Vind jouw vastgoed stage binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed stages

Kantoor algemeen
Wijn & Stael is een kantoor voor mensen met ambities. Wij behandelen veel complexe zaken die regelmatig ook de landelijke media halen. Dat biedt volop mogelijkheden voor mensen die aan de top van de advocatuur willen meedraaien. Als advocaat-medewerker heb je een grote eigen verantwoordelijkheid maar er is ook alle ruimte om te overleggen met je kantoorgenoten. De cultuur bij Wijn & Stael is open; sociale contacten, samenwerking en aandacht voor ontwikkeling en opleiding zijn belangrijke pijlers van ons succes.

Wie zoeken wij?
De sectie Vastgoed en Overheid bestaat nu uit 1 partner, drie advocaat-medewerkers en twee advocaat-stagiaires. In de sectie is men zowel werkzaam op het gebied van civiel recht als bestuursrecht. Wij zoeken iemand met een aantal jaren ervaring in het civiel vastgoedrecht - met een focus op bouw- en huurrecht – die enthousiast is om de bestaande praktijk nog verder op te bouwen en uit te breiden. Onze cliëntenportefeuille bestaat met name uit (ontwikkelende) beleggers, aannemers, zorginstellingen, woningcorporaties en overheden.

De ideale kandidaat heeft sterk ontwikkelde social skills, zelfvertrouwen, overtuigingskracht en is ook goed in staat zelfstandig te werken. De inhoud van het werk is, gelet op de omvang van de sectie, heel veelzijdig en afwisselend. Naast het inhoudelijke werk als advocaat wordt je ook geacht je aandeel te nemen in de praktijkopbouw en speel je bijvoorbeeld ook een rol in de opleiding en begeleiding van de jongere sectiegenoten.

Wat bieden wij?
Ons pand ligt midden in de prachtige binnenstad van Utrecht, met uitzicht op de singel. De mensen op ons kantoor werken met passie voor hun vak en dat is goed merkbaar in de onderling plezierige sfeer waar samenwerking centraal staat. Anderzijds wordt er advocatuur op topniveau bedreven en dagen we iedereen uit om te groeien en het maximale uit zichzelf te halen. Daarbij hebben we veel oog voor ontwikkeling en verdieping op zowel juridisch als persoonlijk vlak. Het volgen van een specialisatie-opleiding behoort tot de mogelijkheden.

Solliciteren
Herken jij jezelf in het bovenstaande? Beschik je over een goed CV, waaruit blijkt dat je beschikt over een veelzijdige persoonlijkheid? Stuur dan een korte motivatiebrief met bijlagen (CV, cijferlijsten van bachelor en master)) naar solliciteren@wijnenstael.nl.

Heb je nog inhoudelijke vragen over de vacature, dan kan je contact opnemen met de HR-Manager, Lieveke Reijrink-Walstock, bereikbaar op 030-2320800 of l.reijrink@wijnenstael.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

- Einde vastgoed vacature -