Vind jouw vastgoed vacature binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed vacatures

Functieomschrijving

Je gaat een belangrijke ondersteunende rol vervullen bij de advisering en begeleiding van glastuinbouwprojecten m.b.t. nieuwbouw en/of verbouw. De adviesterreinen van ons tuinbouwteam zijn: ontwerp, bouwmanagement, kassenbouw, scherming, bedrijfsruimten, elektrotechniek, computertechniek, verwarming en watertechniek. Onze opdrachtgevers komen uit zowel binnenland als buitenland (overwegend Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en België).
Je bent bereid in je zelf te investeren en wij bieden je daartoe de nodige ruimte. Je werkt daarbij nauw samen met een projectteam van ervaren specialisten in de glastuinbouw. Je wordt specialist in een of meerdere van de omschreven adviesterreinen of bent bereid om enkele adviesterreinen eigen te maken.

Functie-eisen

  • Relevante opleiding op HBO-niveau of vergelijkbaar (eventueel nog studerend)
  • Interesse in bouw en techniek
  • Ambitie om zelfstandig te werken in het topsegment van de glastuinbouw
  • Géén acht tot vijf mentaliteit met de bereidheid te reizen
  • Een echte teamplayer met goede communicatieve vaardigheden

Wij bieden

Een boeiende opleiding op de werkplek, hetgeen moet resulteren in een functie in een no-nonsense omgeving met een prettige werksfeer. Daarbij horen een passend salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij gebleken geschiktheid zal de opleiding op de werkplek leiden tot een functie als ervaren adviseur glastuinbouw.

Bedrijfsprofiel

De Aelmans Adviesgroep is een adviesorganisatie met vestigingen in Ubachsberg, Voerendaal, Margraten, Baexem, Panningen, Vught en Nijmegen met circa 85 medewerkers. De groep levert een breed pakket van diensten aan particulieren, agrariërs, beleggers en het MKB. Onze kennis is geclusterd rond 5 werkvelden: Vastgoed, Omgeving, Agro, Milieu en Bouw. Vanuit teams met professionele en gemotiveerde medewerkers wordt onderling nauw samengewerkt. Bij onze dienstverlening staan klantgerichtheid, flexibiliteit en service voorop.

Informatie en solliciteren

Voor informatie over de inhoud van deze functie, kunt u contact opnemen met teamleider tuinbouw Adrie van Oerle 0475-459260 of 06-22854951. Sollicitaties kunt u voor 31 januari 2019 richten aan Aelmans Adviesgroep t.a.v. mw. A. Conjarts, Kerkstraat 4, 6367 JE Voerendaal of via email: aconjarts@aelmans.com

- Einde vastgoed vacature -