Vind jouw vastgoed vacature binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed vacatures

Dit word je job
Als junior marktonderzoeker ga je op zoek naar plekken binnen de organisatie waar het gebruik van klant- en marktonderzoek tot toegevoegde waarde kan leiden. Je adviseert in het begin van het ontwikkeltraject (acquisitie – en ontwikkelfase), maar ook aan het einde, bij verkoop. Je gebruikt hierbij de nieuwste markt- en onderzoekstechnieken. Hierbij presenteer jij helder geformuleerde inzichten en adviezen aan een breed scala aan stakeholders binnen en buiten het bedrijf. Je komt in een vrolijk team terecht waar je nauw samenwerkt met andere marktonderzoekers en conceptontwikkelaars.

Je kunt direct aan de slag met een aantal uitdagende marktonderzoeken op het gebied van innovatie en productontwikkeling maar ook met het verder uitbouwen en professionaliseren van E-business. Je krijgt de ruimte om ook zelf nieuwe projecten op te pakken op dié gebieden waar jij denkt dat de kansen liggen. Je maakt daarbij gebruik van de nieuwste software. Jouw onderzoek en analyse stopt niet zodra inzicht of advies geleverd is. Je creëert pas echt waarde als er iets mee gebeurt. Daarnaast ben je in staat om nauw samen te werken met de concept – en projectontwikkelaars.Onze ambitie. Jouw talent.
Waar je kracht ook ligt, je gaat meebouwen aan onze ambitie: binnen 3 jaar een plek in de top 3 van vernieuwers in de bouw. Complexe projecten, werken met nieuwe technologieën, innovatief denken… Laat maar zien wat je kan!

Welkom in het team
We zijn een klein team van marktonderzoekers, ontwerpers en communicatiedeskundigen met als thuisbasis De Design Studio van ons kantoor in Houten, Utrecht. We werken op het snijvlak van marktonderzoek, architectuur, communicatie en visieontwikkeling. Hierbij werken we nauw samen met de projectteams (wat bestaat uit concept- en projectontwikkelaars) van de verschillende regiokantoren.

Daarom kiezen we voor jou!
Als junior marktonderzoeker houdt je van veel nieuwe dingen ontdekken. Hierbij hoort pionieren, vallen, opstaan en successen vieren! Adviseren, onderzoeken en overtuigen vind je leuk. Je komt met veel verschillende disciplines in aanraking en leert veel over adviseren en projectontwikkeling. Afhankelijk van je interesse en ontwikkeling kun je verder doorgroeien binnen het bedrijf. Je bent 32-40 uur per week beschikbaar, woont bij voorkeur in de regio Utrecht. En verder heb je:
  • Een afgeronde wo-opleiding, bij voorkeur in de richting Planologie, Economische- of Sociale Geografie of Vastgoedkunde.
  • 1 a 2 jaar relevante werkervaring.
  • Ervaring met kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksmethoden en software.
We hebben je veel te bieden
Bij Dura Vermeer verdien je een goed salaris. Je salaris wordt elk jaar aangepast aan de uitkomst van ons eigen salaris-benchmark onderzoek. De extra’s zijn ook concurrerend. De meest waardevolle: je collega’s. Maar je krijgt ook volop ruimte jezelf verder te ontwikkelen. Wij zorgen voor een mooie pensioenregeling en een goede balans tussen werk en privé. Al het andere? Aan alles, van opleiding tot vakantieregeling, wordt gedacht.

Zin om te starten?
Klik op de sollicitatiebutton als je direct wilt solliciteren. Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Bel recruiter Marijke Valstar via 06-43843761. Of wil je meer informatie over de functie? Bel Rink Drost, Manager Markt en Verkoop, via 06–14742059.
Een e-assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan cvs die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.
- Einde vastgoed vacature -