Vind jouw vastgoed vacature binnen de vastgoedsector

Blader door en solliciteer op openstaande vastgoed vacatures

Als Ontwikkelingsmanager woningbouw zie je kansen en trek je projecten succesvol van initiatief tot uitvoering. Je bent actief betrokken en verantwoordelijk voor het volledige proces van ontwikkeling en realisatie van nieuwe projecten. Je verzorgt acquisitie van (nieuwe) projecten, vervult een voorname rol bij prijsvragen door je kritische blik en inbreng over te voeren strategie en aanpak en onderhoudt contacten binnen je netwerk. Je bent verantwoordelijk voor de aan jou toegewezen projecten en onderhandelt over contracten en leidt tenders. Je bent een toegankelijke en visierijke verbinder die zowel individueel als in teamverband een echte bijdrage levert aan de ontwikkeling van nieuwe projecten.

Functie-eisen
Voor deze uitdagende baan zoeken we een slimme en ondernemende kandidaat met afgeronde wo-opleiding (bouw of vastgoed) aangevuld met minimaal 5 jaar relevante ervaring in projectontwikkeling (woningbouw), financieel inzicht en een goed netwerk. Verder beschik je over een goed analytisch en creatief vermogen, sterke organisatorische en communicatieve vaardigheden en een flinke dosis lef en persoonlijke kracht!

Ben jij die ondernemende persoon met kennis en aantoonbare ervaring met aanbestedingen? Reageer dan snel op deze vacature, zodat we met elkaar in gesprek kunnen gaan.

Bedrijfsprofiel
Wil jij aan de slag bij een gerenommeerde, landelijke bouwonderneming? Onze opdrachtgever betreft een sociaal, betrokken en gezond bouwbedrijf. Wegens toenemende groei van projecten zijn wij voor onze opdrachtgever op zoek naar een Ontwikkelingsmanager woningbouw.

Arbeidsvoorwaarden
  • Arbeidsvoorwaarden volgens UTA- Bouw cao;
  • Prettige werksfeer en je werkt in een mooi, modern kantoor;
  • Volop groei en ontwikkelmogelijkheden;
  • Auto van de zaak - pensioen conform BpfBouw - ruime vakantie- en atv-dagen.

KERNWOORDEN: VACATURES - VACATURE BOUW - BREDA - DEN BOSCH - TILBURG - EINDHOVEN - BOUW - BOUWVACATURES - BOUWKUNDE - ONTWIKKELINGSMANAGER WONINGBOUW - VASTE BAAN - PROJECTONTWIKKELAAR - PROJECTMANAGER - WONINGBOUWONTWIKKELING.

PROVINCIE: NOORD-BRABANT

- Einde vastgoed vacature -